Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu și-a descris propria soție. Ce a putut să spună prezentatorul Tv despre Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și-a descris propria soție. Ce a putut să spună prezentatorul Tv despre Cristina Șișcanu

GALERIE FOTO (6) Mădălin Ionescu și-a descris propria soție.

Mădălin Ionescu și-a descris propria soție. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și nu se feresc să-și expună iubirea în fața tuturor. Cei doi cresc trei copii împreună, iar viața de familie i-a determinat pe aceștia să se cunoască mai bine. Prezentatorul Tv a descris-o pe Cristina, fără rețineri.

Mădălin Ionescu și-a descris propria soție. Ce a putut să spună prezentatorul Tv despre Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și-a descris propria soție. Mădălin Ionescu a divorțat de prima soție cu care are doi copii minunați și s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu, cea care i-a dăruit-o pe Petra. Cei doi formează în prezent unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc, trăind fiecare moment la maxim. Recent, Mădălin Ionescu și-a descris propria soție.

Fostul prezentator a spus tot adevărul despre relația sa cu Cristina, fără să se eschiveze. Potrivit Ciao.ro, Mădălin Ionescu a recunoscut că soția sa primește multe mesaje de la admiratori, dar niciodată nu i-a citit corespondența. Așadar, vedeta are numai cuvinte de laude la adresa soției sale, iar în ceea ce privește viața de familie, jurnalistul este un familist convins. Mădălin le divinizează pe Petra și Ștefania, iar pe Filip în adoră. ”Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste “superputeri”! În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult impreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună”, a declarat Mădălin Ionescu.

În continuare, vedeta a menționat că soția sa l-a învățat să aibă mai multă răbdare și să ierte mai mult, indiferent de situația. „Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simt al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a mai spus Mădălin Ionescu despre soția sa.

Referitor la participarea soției sale la „Bravo, ai stil!”, jurnalistul a spus că aceasta este o femeie frumoasă, inteligentă și rafinată. Mădălin este de părere că soția sa ar fi meritat să câștige marele premiu. Totodată, acesta a declarat că nu este gelos pe faptul că mama fetiței sale primește mesaje de la internauți, având mare încredere în ea.

Cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie pe Cristina Șișcanu

În perioada în care s-au cunoscut, Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina avea o relație cu afaceristul George Papari. În cele din urmă, aceștia au căzut pradă sentimentelor pe care le aveau unul față de celălalt. În 2010, Mădălin a divorțat, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Cristina. Jurnalista a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie, în emisiunea Bravo, ai stil!. „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor‘, a declarat Cristina Șișcanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: