Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea a ÎNCINS Instagramul. Actriţa româncă, pictorial în lenjerie intimă, la limita închiderii contului! (FOTO)

Mădălina Ghenea a ÎNCINS Instagramul. Actriţa româncă, pictorial în lenjerie intimă, la limita închiderii contului! (FOTO)

GALERIE FOTO (5)

Mădălina Ghenea a frânt inimile bărbaţilor, şi la Cannes, şi în mediul online. Actriţa româncă în vârstă de 43 de ani a apărut într-o rochie albă ce i-a pus în valoare silueta perfectă. Bruneta a defilat atunci în fața fotografilor înainte de premiera filmului lui Baz Luhrmann – „Elvis”, la care au mai luat parte vedete precum Kylie Minogue, Adriana Lima, Kaya Gerber sau Shakira.

Ghenea a mers la Cannes cu premiera filmului ei, Deep Fear. În acea peliculă, ea joacă rolul lui Naomi, o navigatoare experimentată care se îmbarcă într-o excursie de una singură, în Caraibe. Ultima ei oprire este în Grenada, locul în care plănuiește să se întâlnească cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick).

Mădălina Ghenea, pictorial „fierbinte” pe Instagram

Senzuala actriţă şi-a surprins fanii din Social Media. Ea a publicat un set de fotografii bune de pus în ramă, actrița pozând într-o manieră senzuală, în lenjerie intimă, pe Instagram.

Mădălina Ghenea, 34 de ani, a cunoscut celebritatea ca fotomodel, debutând în branșă de la vârsta de 15 ani. Trăiește în Italia și a reușit să își confirme talentul și ca actriță.

I se spunea „Merdeneaua”?

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, iar aparițiile sale sunt, de fiecare dată, impecabile. De la ținute elegante, create de cele mai mari case de modă și până la machiaje și coafuri exotice realizate de specialiști, vedeta are grijă de aspectul său în cel mai mic detaliu.

În urmă cu mai mulți ani, în emisiunea „Drept la țintă”, prezentată la acea vreme de Mădălin Ionescu, la Kanal D, fiul lui Sile Cămătaru, făcea o declarație uluitoare despre Mădălina Ghenea.

Nu-i știu numele. Știu că i se spunea „Merdeneaua”! Bruneta aceea focoasă care a plecat în Italia”, a reacționat Mario, ca și când ar fi vorbit despre o veche prietenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: