Redactia.ro
Home » Monden » Mai face Cristi Borcea copii? „Am vorbit cu Valentina şi am luat decizia”. Omul de afaceri are deja 9 urmaşi cu 4 femei

Mai face Cristi Borcea copii? „Am vorbit cu Valentina şi am luat decizia”. Omul de afaceri are deja 9 urmaşi cu 4 femei

Cristi Borcea, dedicat familiei.

Cristi Borcea (52 de ani), fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, este, cel puţin pe plan personal şi familial, un om împlinit. Are, în total, 9 copii cu 4 femei diferite. Cu actuala soţie, Valentina Pelinel, este tatăl a 3 micuţi (un băiat şi 2 fete gemene).

Din prima căsnicie cu Mihaela Borcea, afaceristul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din al doilea mariaj cu Alina Vidican, Cristi mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Iar din fosta relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, fostul acționar al Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, iar din actualul mariaj cu Valentina Pelinel mai are un fiu, Milan, și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Toţi copiii lui Borcea se reunesc vara

Valentina Pelinel, actuala soţie a omului de afaceri, a spus că toţi cei 9 fraţi se înţeleg foarte bine între ei.

Sunt atât de apropiați, se sună în fiecare zi. Grație tehnologiei se și văd. Joacă jocuri online împreună. Eu când am mers cu Milan în America au venit și frații și au stat cu noi.

Au fost de nedezlipit. Milan plânge când ne vizitează, ei stau câte două luni vara, și apoi pleacă. Se iubesc și sunt uniți, e super. Când îi văd că se înțeleg și se iubesc crește inima în mine.

Asta e viața, într-o zi noi nu o să mai fim aici, dar ei o să fie. Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată. E foarte fericit (n.red.: Cristi Borcea). Facem glume pe seama lui, eu și Melissa, că-l lăsăm singur cu copiii mici”, a povestit modelul.

Soţii Borcea se opresc aici cu copiii

Fostul conducător de la Dinamo a vorbit despre cei 5 ani pe care i-a petrecut în închisoare, unde a ajuns pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului, precum și fals în acte și înșelăciune.

În această perioadă, Borcea a conceput patru copii, potrivit spuselor sale.

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… 9 copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi.

O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei 9 copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Care sunt copiii lui Borcea:

Cu prima soție, Mihaela Borcea: doi băieți și o fetiță:

  • Patrick (24 de ani)
  • Melissa (18 ani)
  • Angelo (18 ani)

Cu a doua soție, Alina Vidican: un băiat și o fetiță:

  • George Alexandru (9 ani)
  • Gloria (6 ani)

Cu avocata Simona Dana Voiculescu: o fetiţă

  • Andreina Carolyn Christine (13 ani)

Cu actuala soție, Valentina Pelinel: un băiat și gemene

  • Milan (5 ani)
  • Indira Maria (3 ani)
  • Rania Maria (3 ani)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: