Redactia.ro
Home » Monden » Majda Aboulumosha pleacă din România. Vedeta nu-și poate lua fiica cu ea

Majda Aboulumosha pleacă din România. Vedeta nu-și poate lua fiica cu ea

GALERIE FOTO (4) Majda Aboulumosha pleacă din România.

Majda Aboulumosha pleacă din România. Spre surprinderea tuturor, fosta concurentă de la Survivor România 2021 va părăsit România, dar este nevoită să-și lase fiica și iubitul în țară. Conform acesteia, a acceptat un contract cu un alt post de televiziune, motiv pentru care va pleca în alt stat pentru a filma. Majda a declarat că nu își dorește să o schimbe pe fiica ei de la școala la care învață.

Majda Aboulumosha pleacă din România. Vedeta nu-și poate lua fiica cu ea

Majda Aboulumosha pleacă din România. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a primit multe proiecte în această perioadă, motiv pentru care trebuie să locuiască o perioadă, departe de fiica și iubitul ei. Majda se mută în Turcia, pentru a filma show-ul în care urmează să apară. Chiar dacă îi va fi greu să stea departe de cei mai importanți oameni din viața ei, vedeta este liniștită pentru că Jacqueline va fi pe mâini bune și că o va putea vedea des cu ajutorul apelurilor video.

Când a fost plecată în Republica Dominicană, Majda nu a putut să ia legătura cu fiica sa și a suferit de dorul ei. Vedeta a explicat motivul pentru care nu o va putea lua pe Jacqueline în Turcia. „Aș fi luat-o cu mine, dar are școală și mă bucur că se poate duce, fizic, la școală. Trece în clasa a II-a, mi-aș fi dorit să o iau cu mine pe Jacqueline, mi-ar fi fost mult mai ușor, dar nu mi-am dorit să o iau din mediul ei, de lângă colegi… Țin foarte mult să meargă la școală și, în plus, eu o să muncesc foarte mult, o să petrec ore în șir pe platoul de filmare.Știu că o să fie bine! Ea o să mă simtă aproape și eu la fel, o să vorbim zilnic și o să mă viziteze în weekend. Turcia e la doar o oră distanță, cu avionul”, a declarat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a copilărit în Turcia

Majda este obișnuită cu Turcia, mai ales că în copilărie a trăit acolo. „Turcia chiar este ca o a doua acasă pentru mine, mai ales că acolo am locuit o bună perioadă, de la 3 ani până pe la 7 ani. După, în fiecare an aveam câte o vacanță de patru luni acolo, așa că o să îmi amintesc cu drag de perioada copilăriei, cât timp voi sta, din nou, în Turcia”, a mai declarat vedeta.

Majda a semnat un contract cu PRO 2 și va avea propria emisiune. Bruneta este foarte încântată de noul proiect care va fi difuzat în curând pe micile ecrane. Fosta Faimoasă va prezenta emisiunea „Femeia alege”, iar producția urmărește poveștile unor femei care sunt în căutarea sufletului pereche.

Vedeta trece printr-o perioadă frumoasă a vieții, având în vedere că în urmă cu câțiva ani a trecut printr-o dramă. A slăbit 20 de kilograme, s-a căsătorit, a făcut un copil, a intrat în afaceri și a divorțat. Faptul că a divorțat de Yolo, tatăl fiicei sale, a schimbat-o complet pe Majda, care a luptat din răsputeri să-și revină. Și a reușit! Acum este fericită alături de Mihai, iubitul ei,și fiica sa, Jacqueline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: