Redactia.ro
Home » Homepage » Mama Alexandrei, declaraţie incredibilă: Dincă nu este un criminal

Mama Alexandrei, declaraţie incredibilă: Dincă nu este un criminal

Alexandra Măceșanu

Mama Alexandrei, Teodora Măceşanu, are o teorie şocantă despre Gheorghe Dincă, individul suspectat că i-ar fi răpit, violat și ucis fiica.

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, spunea, la începutul lunii august, că a sunat-o pe mama Alexandrei Măceşanu şi a vorbit cu ea, imediat după ce INML informa DIICOT că, potrivit rezultatelor analizei ADN, oasele din butoiul găsit în casa groazei de la Caracal erau ale Alexandrei.

Discuțiile mele au fost ca de la mamă la mamă, de la părinte la părinte, a fost pentru a-i proteja pe părinți, să nu afle astfel de informații din presă. Eu cred că a fost o obligație morală, umană. E important ca și în astfel de situații să fim oameni”, a precizat atunci Birchall.

Cazul Caracal. Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa, scriu cei de la stiripesurse.ro. Luni seara, Teodora Măceşanu a declarat, într-o emisiune tv, că nu a primit vreun telefon de la ministrul Justiţiei. A existat într-adevăr un telefon, dar cel care a vorbit a fost tatăl Alexandrei, a spus mama îndurerată.

În plus, Teodora Măceşanu vine şi cu o teorie şocantă: Dincă nu este un criminal, el nu răpea fetele ca să le omoare, însă autorităţile ignoră total acest lucru şi vor să-l scoată pe bărbat vinovat de crimă.

„Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte.

Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Dincă este prea senil, nu lua fetele ca să le omoare.

Raportul de la INML nu l-am văzut decât o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Copilul meu nu e mort. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari.”, a spus Teodora Măceșanu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: