Redactia.ro
Home » Monden » Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital. Vedeta tv le-a spus fanilor săi ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață

Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital. Vedeta tv le-a spus fanilor săi ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (3) Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital.

Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă și-a îngrijorat fanii după ce miercuri i-a anunțat că mama sa a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea Tv le-a povestit internauților ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață, menționând că aceasta s-a simțit rău în ultimele zile.

Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital. Vedeta tv le-a spus fanilor săi ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață

Mama Ancăi Serea a fost dusă de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a trecut prin momente cumplite miercuri, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital. Vedeta a mers cu mama sa la spital după ce aceasta s-a simțit rău în ultimele zile. Fosta prezentatoare tv le-a spus fanilor săi că a mers cu cea care i-a dat viață, prin mai multe spitale.

Conform vedetei, mama sa a acuzat o stare de rău constant, în ultimele două zile, iar Anca s-a decis să nu mai piardă timpul și să meargă la spital. Ulterior, vedeta și–a anunțat fanii cu privire la starea de sănătate a mamei sale. De asemenea, aceasta le-a mulțumit medicilor care au îngrijit-o. „Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai mult spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a spus Anca Serea la InstaStory.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Anca Serea

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. De asemenea, este considerată mama eroina a showbiz-ului românesc, pentru că a adus pe lume 6 copii până în acest moment. Anul trecut problemele de sănătate i-au cam dat bătăi de cap.

Vedeta a sps că a ajuns de mai multe ori la spital cu probleme de sănătate de care puțini știu că le are. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că a intenționat să-și scrie chiar și testamentul, atunci când a văzut că problemele de sănătate grave nu se mai opresc. “Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a spus Anca Serea.

Mai mult, aceasta a spus că anul 2020 a fost unul dificil pentru ea, pentru că anemia de care suferă de mai bine de douăzeci de ani s-a agravat, iar ea a fost nevoită să facă mai multe investigații pentru a-și rezolva problemele de sănătate.“Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: