Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mamă batjocorită la plajă de câțiva tineri, din cauza kilogramelor. Ce le-a răspuns femeia

Mamă batjocorită la plajă de câțiva tineri, din cauza kilogramelor. Ce le-a răspuns femeia

O mamă cu câteva kilograme în plus a fost batjocorită de trei tineri, în timp ce se bucura de plajă. Deși nu le-a acordat atenție la fața locului, femeia și-a exprimat apoi mâhnirea printr-o scrisoare. Cuvintele sale au devenit virale în mediul online.

Mamă batjocorită la plajă de câțiva tineri, din cauza kilogramelor. Ce le-a răspuns femeia

Scrisoarea unei mame adresată unor tineri a devenit virală pe internet. Totul s-a întâmplat după ce femeia, care are câteva kilograme în plus, a fost ironizată tocmai pentru aspectul ei, de doi băieți și o fată, pe plajă. Mama a observat pe moment cum cei trei tineri o batjocoreau, dar a preferat să nu le acorde atenție. La plecarea catre casă, însă, femeia a răbufnit și le-a scris o scrisoare cu ochii în lacrimi. Textul a fost postat de mamă pe rețelele de socializare și a adunat o mulțime de aprecieri.

În scrisoare, mama precizează că au afectat-o cuvintele ironice ale celor trei tineri la adresa ei, pe seama greutății. În mașină, în drum către casă, a început să plângă, frământată fiind. A menționat însă, că kilogramele și cicatricile pe care le are au survenit în urma celor cinci copii pe care i-a adus pe lume. Femeia le-a atras atenția tinerilor că ”oameni ca ei fac lumea mai urâtă”.

„Aceasta este o scrisoare deschisă adresată celor doi băieţi şi fetei care au hotărât să chiulească astăzi de la serviciu şi să vină la plajă, pentru a se relaxa la soare, să se bucure de apă şi să bea câteva beri. Îmi pare rău că prima mea încercare din ultimii 13 ani de a mă bronza în bikini în public v-a provocat dezgust. Îmi pare rău că burta mea nu este suficient de plată şi strâmtă. Îmi pare rău că abdomenul meu este acoperit de cicatrice. Nu îmi pare rău de corpul meu, care a găzduit, protejat, dat naştere şi crescut CINCI fiinţe umane fabuloase, sănătoase, inteligente şi minunate. Vreau să ştiţi că mi-am ţinut capul sus în timp ce v-aţi bătut joc de mine, prefăcându-mă că ceea ce ziceţi nu mă afectează, însă am plâns în maşină, în drum spre casă. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi stricat ziua. Oameni ca voi fac ca lumea aceasta să fie urâtă”, a scris autorul anonim al textului.

Mesajul mamei pentru cei doi băieți care au râs de corpul ei

Femeia și-a exprimat, totodată, regretul față de soțiile pe care le vor avea cei doi băieți care au râs de corpul ei. În opinia sa, ei nu-și vor aprecia partenerele pentru că le vor aduce copii pe lume, ci se vor simți dezgustați de ele. Mama a mai subliniat că cicatricele unei femei de pe corp sunt uneori semne de mândrie, pentru că a dat naștere unor copii.

”Nu mă pot abţine să nu îmi pară rău pentru femeile care într-o zi vă vor purta copii şi vor deveni dezgustătoare în ochii voştri, pe măsură ce corpurile lor se vor schimba în timpul procesului miraculos al sarcinii. Pot doar să sper că într-o zi veţi realiza că cicatricele mele sunt nişte lucruri de care trebuie să fii mândru, nu să îţi fie ruşine”, a mai adăugat femeia, potrivit evz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: