Redactia.ro
Home » Monden » ”Mama Catena”, una dintre cele mai bogate românce, surprinsă la cumpărături cu un bolid de lux. Autoturismul valorează sute de mii de euro

”Mama Catena”, una dintre cele mai bogate românce, surprinsă la cumpărături cu un bolid de lux. Autoturismul valorează sute de mii de euro

GALERIE FOTO (4)

Anca Vlad, supranumită și ”Mama Catena”, prin prisma faptului că deține lanţul de farmacii Catena, a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături. Și, nu oricum, ci cu bolidul ei de lux.

”Mama Catena”, una dintre cele mai bogate românce, surprinsă la cumpărături cu un bolid de lux. Autoturismul valorează sute de mii de euro

Anca Vlad, una dintre cele mai bogate românce, a fost surprinsă, zilele acestea, de către paparazzi la cumpărături cu un Bentley Mulsanne care valorează în jur de 250.000. Anca Vlad a fost însoțită de fiica sa, dar și de șoferul personal.

Anca Vlad a făcut cumpărături timp de o oră, după care a umplut bolidul de lux cu tot ceea ce a achiziționat. Unele lucruri nu au încăput în portbagaj și au fost puse și pe bancheta din spate. Printre produsele cumpărate sunt pahare, farfurii, pilote. La cumpărături, atât Anca Vlad, cât și fiica sa, au purtat ținute lejere. La un moment dat, Anca Vlad s-a așezat pe un scaun și a așteptat că ceea ce a comandat din magazin să-i fie adus.

Foto: Cancan

Anca Vlad, una dintre cele mai de succes femei din România

Anca Vlad este președintele celui mai mare grup farmaceutic din România, Grupul Fidas Catena. Anca Vlad face parte din liga primilor antreprenori români, care imediat după Revoluție au pus bazele unei afaceri prospere, după modelul țărilor din Occident. Grupul Fildas Catena cuprinde rețeaua de farmacii Catena, dar și o companie de distribuție de medicamente, Fildas Trading. Anca Vlad a dezvăluit în cadrul unui interviu cât de mult a muncit pentru ceea ce are astăzi.

La 22 de ani terminasem studiile şi îmi doream mult un apartament al meu. Aşa încât aveam trei joburi: cel oficial, de economist, dar făceam şi traduceri şi ofeream meditaţii la limba engleză. Alergam de la 7 dimineaţa la 9 seara, dar nu simţeam oboseala. Petrecerile se organizau sâmbăta seara pe atunci, pentru că săptămâna de lucru avea şase zile, dar erau cel mai important eveniment al săptămânii.Câte un fost coleg de facultate dădea un «ceai», iar eu eram specialista în cocktailuri. Îmi amintesc că la radio, pe programul 3 al postului naţional, se transmitea, în fiecare vineri la ora 9, topul internaţional de muzică pop. Îl înregistram cu religiozitate pe casetă şi îl ascultam zilnic, până vinerea următoare. Pasiunea pentru cinema se mai potolea cu câte un «James Bond» din seria cu Roger Moore, dar apăruse deja pe ecrane Meryl Streep cu «Kramer vs. Kramer» sau «Sophie’s Choice”, a spus Anca Vlad într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: