Redactia.ro
Home » Monden » Mama Deliei, în depresie: a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

Mama Deliei, în depresie: a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

Delia, noi critici din partea internauților

Gina Matache, mama Deliei, a intrat în depresie: s-a consumat foarte mult în utima perioadă, asta după ce fiica sa, Delia, a spus că nu își dorește să facă un copil.

Afirmaţia Deliei, potrivit căreia nu își dorește un copil, a stârnit un val de reacții printre oamenii, lucru care nu i-a picat deloc bine nici mamei sale.

Gina Matache nu mai suportă întrebarea cu Delia „mamă”

Delia a fost obișnuită ca mama sa să fie prezentă constant lângă ea, inclusiv în momentele în care artista se afla la repetiții. Gina Matache a vorbit despre un episod care a avut loc în urmă cu circa 6 ani, atunci când fiica sa i-a dedicat o piesă foarte emoționantă în cadrul unui spectacol.

Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil.

Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber”, a povestit aceasta.

A avut probleme de sănătate

Mama Deliei a avut multe probleme de sănătate. A trebuit să își facă o serie de analize, iatr asta, plus scandalul cu Delia, au afectat-o.

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana.

Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu.

Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai zis mama Deliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: