Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor căzuți de la etaj a fost internată la psihiatrie. Ce spune tatăl copiilor

Mama gemenilor căzuți de la etaj a fost internată la psihiatrie. Ce spune tatăl copiilor

Cazul de la Ploiești în care o pereche de frați gemeni au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc a șocat o țară întreagă. Neglijența mamei lor a lăsat pe toată lumea mască. Acum s-a aflat că femeia a fost internată la spitalul de psihiatrie. Tatăl copiilor a făcut primele declarații pe margiea acestui subiect.

Ce spune tatăl copiilor morți

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, căzuți de la etajul 10, era live pe Facebook în timp ce micuții ei își dădeau ultima suflare pe trotuarul de care s-au izbit. Se pare că femeia se află acum internată la psihiatrie, conform ultimelor informații din presă.

Tatăl celor doi copii este șocat de toată această situație. El susține că mama copiilor este o femeie bunăcare mereu a avut grijă de cei mici și nu a fost niciodată neglijentă. El nu își explică cum s-a putut întâmpla una ca asta. Drama prin care trece este de neimaginat. El a declarat că poate dacă erau copiii în grija acestuia, nenorocirea nu ar fi avut loc.

Am rămas șocat. Era bine, era bună, le aducea de toate, tot ce voiau ei. Când a bătut Poliția la ușă, Alina era în cameră cu copiii, unde s-a întâmplat accidentul, fosta mea s-a dus și a văzut cine e. Alina nu s-a dus. Cred că ea i-a aruncat pe fereastră. Uite ce s-a ales de copii. Nu am ce să fac. Poate dacă erau cu mine, nu se întâmpla așa ceva.„, a declarat tatăl celor doi gemeni.

Mama gemenilor, live pe Facebook la momentul tragediei

Mama gemenilor căzuți de la etaj se afla în live pe Facebook, în momentul în care s-a produs tragedia care a îngrozit România. Pe imaginile live de pe Facebook, se aud la un moment dat sunetul ambulanțelor. La scurt timp după, se aude cum cineva bate tare la ușa apartamentului, moment în care se oprește și transmisiunea live.

În tot timpul petrecut pe Facebook, se pare că femeia își lăsase copiii nesupravegheați prin casă, deci nici măcar nu a știut ce s-a întâmplat până când nu a venit cineva la ușa ei pentru a o anunța de tragedie. Mama copiilor a intrat în stare de șoc în momentul în care a aflat de tragedie. A fost dusă de urgență la spital, apoi medicii au decis să o interneze la Psihiatrie.

Etichete: