Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor morți, acuzată oficial de ucidere din culpă. Prietena femeii nu a fost pusă sub acuzare

Mama gemenilor morți, acuzată oficial de ucidere din culpă. Prietena femeii nu a fost pusă sub acuzare

Mama gemenilor

Mama gemenilor morți, acuzată oficial de ucidere din culpă. Moartea celor doi gemeni din Ploiești după ce au căzut în gol de la etajl 10 a cutremurat întreaga Românie. Micuții au fost lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea transmiune live pe o rețea de socializare. Potrivit unui comunicat al Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploiești, femeia a fost acuzată oficial de ucidere de culpă.

Mama gemenilor morți, acuzată oficial de ucidere din culpă. Prietena femeii nu a fost pusă sub acuzare

Mama gemenilor morți, acuzată oficial de ucidere din culpă. Moartea tragică a gemenilor din Ploiești a șocat întreaga țară. Cei mici au fost lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea live pe Facebook. Și mai șocant, la două zile de la înmormântarea copiilor, mama lor revine în forță pe internet, transmițând de data aceasta un mesaj celor care au criticat-o. Potrivit unui comunicat publicat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, mama gemenilor este acuzată oficial de ucidere din culpă.

Femeia va fi cercetată în stare de libertate, în timp ce Alina, prietena femeii care se afla în apartament la momentul tragediei, nu este pusă sub acuzare. Cel mai probabil, mama gemenilor va fi audiată în cursul zilei de joi. „Având în vedere interesul public manifestat cu privire la evenimentul soldat cu decesul a doi copii în vârstă de 2 ani, petrecut în data de 11.08.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești aduce la cunoștința opiniei publice următoarele: La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de mama minorilor decedați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului și s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora. Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în nici un fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”, potrivit comunicatului Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti​.

Cel de-al treilea copil al femeii nu va mai locui cu părinții săi

Andreea, mama celor doi gemeni care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau, mai are un copil, dar autoritățile au decis ca acesta să nu mai locuiască cu femeia. Deși a rămas și fără cel de-al treilea copil, Andreea continuă să active pe rețelele de socializare, postând iar videoclipuri cu ea, dansând și cântând. După ce i-a fost blocat contul de Tik Tok, femeia și-a creat un nou cont cu un nume similar celui vechi.

Andreea a postat mai multe clipuri video cu gemenii, transmițându-le oamenilor suferința provocată de pierderea copiilor. „Îmi este dor de voi copiii mei, vina mea a fost ca nu am fost atenta la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, a scris aceasta. De asemenea, la descrierea unui alt filmuleț în care aceasta asculta o manea, le-a cerut oamenilor să nu o judece fără să știe adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: