Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor din Ploiești, căzuți de la etaj, la un pas să piardă și al treilea copil. Cine ar putea primi custodia fiului de 5 ani

Mama gemenilor din Ploiești, căzuți de la etaj, la un pas să piardă și al treilea copil. Cine ar putea primi custodia fiului de 5 ani

Ies la iveală noi detalii despre mama gemenilor din Ploiești. După ce și-a pierdut ambii copii de 2 ani, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului din Ploiești, femeia riscă acum să rămână și fără fiul de 5 ani, cel care apare și pe imaginile live din timpul tragediei. Cine ar putea primi custodia lui.

Mama gemenilor din Ploiești a stârnit un nou val de critici în online, după ce, la doar câteva zile de la înmormântarea micuților care au sfârșit căzuți de la etajul 10, a postat pe noul cont de pe rețelele de socializare videoclipuri în care dansa.

Mama gemenilor din Ploiești, la un pas să piardă și al treilea copil

Mama gemenilor din Ploiești a postat pe noul cont de Tik Tok mai multe imagini când dansa pe manele după înmormântarea gemenilor. La scurt timp, a apărut informația conform căreia femeia a fost pusă sub urmărire penală pentru ucidere din culpă.

Cât despre cel de-al treilea copil al său, David, micuțul în vârstă de cinci ani se află acum în grija tatălui, în prezent fiind monitorizat de DGASPC Prahova.

Dosarul de la DGASPC Prahova ar urma să ajungă la finalul săptămânii în curs pe masa judecătorilor. Dacă instanța decide ca mama gemenilor din Ploiești va fi decăzută din drepturile părintești, femeia nu va mai avea voie să ia legătura cu fiul ei până când acesta va deveni major.

Însă, în cazul în care face dovada reabilitării, mama poate fi repusă în drepturi, potrivit Observatorului Prahovean.

În urma tragediei de la Ploiești, fiul în vârstă de cinci ani al mamei gemenilor căzuți de la etaj se află la bunicul patern, în Ploiești, alături de tatăl biologic, bunicul, o mătușă și doi verișori. Din ultimele informații, familia e monitorizată.

„Copilul, David, este bine întreținut. Locuința este una decentă în care băiatul ar putea fi crescut. Angajații noștri au fost, de joi dimineață, în mai multe controale. Într-o seară chiar i-au găsit pe toți la masă, iar tatăl era foarte atent cu copilul. Tatăl muncește cu carte de muncă, este muncitor la o societate comercială. Bunicul are pensie după o viață de muncă, iar mătușa face curățenie la blocuri.

Sunt oameni modești, dar au fost cooperanți și am văzut că se preocupă de soarta celui mic. Nu se pune problema ca David să ajungă la centrul de plasament. Mai mult ca sigur, tatăl va obține custodia celui mic”, a transmis pe marginea acestui caz Mihaela Șindilă, director adjunct DGASPC Prahova.

Gemenii din Ploiești, înmormântați

Gemenii din Ploiești au fost înmormântați în cursul zilei de 14 august. La ceremonie a fost prezentă și mama micuților căzuți de la etaj, care fusese deja externată de la Psihiatrie.
Micuții au fost conduși pe ultimul drum în sicrie de culoare albă, așa cum se întâmplă de regulă la înmormântările de copii sau persoane tinere necăsătorite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: