Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu: ”Dacă erați prieten adevărat, nu făceați asta”

Mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu: ”Dacă erați prieten adevărat, nu făceați asta”

GALERIE FOTO (5) Mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu

Mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu. Petruța, mama lui Alin Gabriel Matei a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce fiul său a fost aspru criticat de mai mulți internauți. De asemenea, femeia a lansat mai multe acuzații la adresa lui Constantin Enceanu.

Mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu: ”Dacă erați prieten adevărat, nu făceați asta”

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Artistul avea o relație apropiată cu Alin Gabriel Matei, un tânăr artist pe care l-a cunoscut la un concurs de talente. Interpretul de muzică populară l-a luat sub aripa sa și îi lua cu el la toate concertele. După moartea lui, Alin a fost profund îndurerat și continuă să-l pomenească pe Mîțu Stoian ori de câte ori are ocazia. Cu toate astea, tânărul nu a scăpat de criticile internauților.

Sătulă de ale, mama lui Alin, Petruța a răbufnit în mediul online, unde a postat un mesaj șocant. Femeia își apără fiul și spune că va avea grijă de cei care i-au adus vorbe urâte lui Alin. De asemenea, aceasta a vrut să lămurească câteva lucruri referitoare la repertoriul lui Mîțu Stoian, dar și despre cel al băiatului ei. Petruța susține că regretatul artist i-a dat fiului ei negativele pieselor lui, pentru a le putea cânta. Mai mult, femeia a declarat că fiul său nu i-a furat repertoriul lui Mîțu Stoian, ci doar va cânta piesele lui la anumite evenimente. ”Dragi prieteni,
CITIȚI CU MARE ATENȚIE!!!
Am văzut și citit de doua luni și ceva, comentarii răutăcioase și acuzații aduse copilului meu Alin Gabriel Matei Oficial și m-am tot gandit dacă sa răspund sau nu,

ei bine, s-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume: “l-ai băgat in mormânt și acum râzi” și la amenințări de genul: “ai sa vezi tu pe parcurs cine sunt eu”, sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului.Repertoriu: legat de acest aspect Alin a ales sa își facă propriul repertoriu cu cântece oltenești (nu cred ca zona Olteniei aparține vreunui artist și nu mai are altcineva voie sa cante aceasta zona), are albumul in lucru la Chișinău, la Maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, așa ca vreau sa se liniștească cârcotașii ca nu ii va lua piesele și repertoriul regretatului Petrică Mîțu Stoian, doar un singur lucru va face cu siguranța, va cânta din piesele Maestrului pentru a-i păstra memoria vie”, a spus mama lui Alin Gabriel.

Mama lui Alin Gabrie, cuvinte dure la adresa lui Constantin Enceanu

Petruța Matei a vorbit și despre prietenii artistului care ar fi trebuit să-l ajute pe Alin. Se pare că Petrică Mîțu Stoian și-a rugat colegii de breaslă să îl ajute pe tânăr, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, femeia l-a criticat pe Constantin Enceanu pentru declarația controversată la adresa bunului său prieten. Aceasta susține că artistul i-a pătat imaginea lui Mîțu Stoian. prin declarația pe care a făcut-o, în urmă cu puțin timp: ”Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați”.

„Diferența între Maestru și acești “asa zisi prieteni” este ca Maestru a fost OM, nu a uitat de unde a plecat și a ajutat mulți copii și oameni neașteptând nimic in loc, iar ceilalți au uitat de OMENIE, de unde au plecat și cine i-a ajutat.Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații indiferent de ce vorbe va ieșise, punându-l pe Maestru intr-o situație urâta. Maestrul Petrică Mîțu Stoian va rămâne unic, nimeni nu ii va lua locul și nici nu se va ridica la valoare lui”, a mai spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: