Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Mihai Bendeac, reacție după ce fiul său a dezvăluit că a avut COVID-19

Mama lui Mihai Bendeac, reacție după ce fiul său a dezvăluit că a avut COVID-19

Mihai Bendeac

Mama lui Mihai Bendeac, Emilia Bendeac, a avut o reacție pe Facebook, după ce fiul ei a anunțat că atât el cât și familia sa s-au infectat cu noul coronavirus.

Emilia Bendeac a postat pe Facebook, tot duminică, același filmuleț în care fiul ei dezvăluia că a avut COVID-19. Femeia a lăsat și acest mesaj: „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist”.

Mama lui Mihai Bendeac a și primit răspuns de la o persoană care a luptat cu acest virus și care spune că simte și acum stigmatizarea: „Din păcate, Mihai are dreptate, cei care am trecut prin asta am ajuns să fim stigmatizați. Și după 1 lună de la ieșirea din spital lumea se ferește de parcă încă am purta virusul în frunte”.

Mihai Bendeac a fost cu greu crezut că a avut coronavirus

Într-o ediţie specială a emisiunii iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai, Mihai Bendeac a recunoscut că atât el, cât şi familia lui a avut coronavirus. Colegii lui au rămas surprinși, deoarece nu ştiau nimic despre acest lucru. „Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”, s-a întrebat Mihai Bendeac.

Actorul a ales o emisiune de umor ca să anunțe lucruri extrem de serioase, drept pentru care a fost cu greu crezut. „Ne-am infectat cu toții la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele”, a mărturisit actorul sâmbătă, în episodul special iUmor de la Antena 1.

A doua zi, Mihai Bendeac a revenit cu explicații pe pagina lui de YouTube și a făcut, în direct, și un test pentru depistarea anticorpilor, pentru a dovedi că, într-adevăr, nu a mințit când a spus că a fost infectat. „Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate (n.r. că a avut coronavirus). Treaba asta s-a întâmplat acum două luni”, a declarat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: