Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Mihai Mitoșeru, în lacrimi în direct! Ce spune despre relația dintre fiul său și fosta noră

Mama lui Mihai Mitoșeru, în lacrimi în direct! Ce spune despre relația dintre fiul său și fosta noră

Mama lui Mihai Mitoșeru, în lacrimi în direct

Camelia Mitoșeru a vorbit în cadrul unei emisiuni despre adevărata relația dintre fiul ei și Noemi. Aceasta a izbucnit în lacrimi atunci când și-a amintit de fosta noră. Mihai Mitoșeru si Noemi s-au despărțit în urmă cu aproape un an după 13 ani de relația.

Mama lui Mihai Mitoșeru, în lacrimi în direct! Ce spune despre relația dintre fiul său și fosta noră

Camelia Mitoșeru regretp faptul că fiul ei, Mihai Mitoșeru nu a reușit să-și clădească o familie împreună cu fosta sa soție, Noemi. Invitată în emisiunea „Star Matinal”, difuzată pe Antena Stars, Camelia Mitoșeru a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre Mihai și Noemi, izbucnind în lacrimi în momentul în care și-a adus aminte de fosta ei noră.

Cu toate astea, mama lui Mihai speră în continuare ca cei doi să se împace, pentru că prezentatorul Tv încă o mai iubește, chiar dacă au divorțat în urmă cu aproximativ un an. Aceasta a explicat de ce este atât de atașată de cea care i-a fost noră timp de 13 ani.

Camelia Mitoșeru a precizat că avea o relație bună cu bunica lui Noemi și că i-a promis acesteia că va avea grijă de ea.„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui”, a spus Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru despre despărțirea fiului ei de Noemi

Se pare că motivul despărțirii dintre Mihai și Noemi ar fi fost depresia. Camelia Mitoșeru a menționat că ceva s-a schimbat în căsnicia lor, dar nu lipsa unui copil. „Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) E are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e sparat”, a mai spus aceasta.

Fosta soție a lui Mihai a mers la doctor pentru a rămâne însărcinată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După despărțire, Mihai, 44 de ani  a declarat că încă o mai iubește pe Noemi, doar că lucrurile s-au schimbat între ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: