Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Răzvan Ciobanu, DRAMĂ fără sfârşit: i-a murit şi soţul. Cum trece femeia peste aceste clipe groaznice

Mama lui Răzvan Ciobanu, DRAMĂ fără sfârşit: i-a murit şi soţul. Cum trece femeia peste aceste clipe groaznice

Mama lui Răzvan Ciobanu trăieşte o nouă dramă. După ce şi-a piedut fiul în urmă cu 3 ani, acum femeia a rămas şi fără soţ. Elena Ciobanu a mărturtisit că nu mai are cuvinte după ce i-a murit și bărbatul cu care avea o căsnicie frumoasă de ani buni.

Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul?„, a recunoscut femeia.

Soţul ei suferise o operaţie pe cord deschis

Tatăl lui Răzvan Ciobanu fusese grav bolnav. Bărbatul trecuse şi printr-o operație pe cord deschis. A murit în data de 22 august. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit odată cu decesul fiului său, din 2019.

În ciuda suferinței pe care o resimte, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu încearcă să își găsească forța de a munci și de a lupta în continuare, în speranța că vor urma și zile mai bune.

Nopțile au ajuns să fie pline de gânduri și de întrebări rămase fără răspuns pentru femeia care a rămas acum, practic, singură.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident auto

Celebrul designer Răzvan Ciobanu a murit în anul 2019, în urma unui cumplit accident de mașină. Prietena și avocata designerului a dezvăluit atunci că moartea vedetei a fost clasată ca fiind rezultatul unui accident de circulație și a leziunilor nenumărate pe care Răzvan le-a suferit în urma impactului.

La locul decesului creatorului de modă, a fost ridicată o cruce de marmură, pe care localnicii impresionați de destinul tragic al creatorului de modă, au scris câteva versuri.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află la Cimitirul Progresul din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: