Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez? Femeia susține că iubita fiului ei „vrea doar bani!”

Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez? Femeia susține că iubita fiului ei „vrea doar bani!”

GALERIE FOTO (3) Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez

Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez? Cristiano Ronaldo trăiește o poveste de dragoste cu Georgina din 2017 și au împreună o fetiță. Tânăra de 27 de ani este protagonista unui documentar netflix, intitulat „Eu sunt Georgina”, în care vorbește despre relația cu celebrul fotbalist. Se pare că mama lui Ronaldo nu își dorește ca fiul său să se căsătorească cu ea, fiind de părere că Georgina îi vrea doar banii.

Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez? Femeia susține că iubita fiului ei „vrea doar bani!”

Mama lui Ronaldo nu o acceptă pe Georgina Rodriguez? Tânăra de 27 de ani a devenit cunoscută în urma relației cu celebrul fotbalist, Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez va fi protagonista unui documentar pe Netflic, intitulat „Eu sunt Georgina”. Recent, modelul argentinian a publicat pe contul său de Instagram un teaser, iar fanii sunt nerăbdători să îl vadă. În clipul video postat de Georgina apar câteva cadre și cu iubitul ei, Ronaldo. De asemenea, în documentar vor apărea momente din viața cuplului, discuții cu prieteni, aniversări ale copiilor și multe evenimente. În clipul video se poate observa o secvență în care Georgina este întrebată despre căsătoria cu celebrul fotbalist. Răspunsul ei a fost: „Nu depinde de mine. Să sperăm”.

Conform presei portugheze, mama lui Cristiano Ronaldo, Maria Dolores dos Santos Averiro, nu ar fi de acord cu căsătoria celor doi. Se pare că aceasta i-ar fi spus fiului său să nu-și unească destinele cu Georgina, pentru că aceasta vrea să profite de averea sa. De asemenea, se pare că și frații lui Ronaldo, Hugo, Katia și Elma ar fi de aceeași părere.

Cu toate astea, căsătoria celor doi ar putea avea loc, în ciuda opoziției venită din partea familiei. Se zvonește că ceremonia de căsătorie ar urma să fie privată și să aibă loc în Maroc. Atacantul de la Manchester United are o fetiță de trei ani cu Georgina, Alana, și alți trei copii, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria și Mateo Ronaldo.

Cum s-au cunoscut Ronaldo și Georgina

În 2020, modelul argentinian a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo. Georgina a spus că s-a întâlnit cu el la un eveniment Gucci, acolo unde lucra ca asistentă de vânzări. Ulterior, cei doi s-au întâlnit din nou, după care s-au întâlnit în privat, după care au decis să formeze un cuplu. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

Înainte de a o cunoaște pe Georgina, Ronalso a avut o serie de partenere celebre. Printre ele se află Paris Hilton,Gemma Atkinson, Kim Kardashian și Irina Shayk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: