Redactia.ro
Home » Monden » Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs avea 78 de ani

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs avea 78 de ani

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs avea 78 de ani. Iată detaliile!

Mama Melaniei Trump a murit

Melania Trump, fosta primă doamnă a SUA, a transmis o veste tristă lumii întregi, anunțând că mama sa, Amalija Knavs, a încetat din viață la vârsta de 78 de ani. Această veste a fost confirmată de sursele BBC.

Amalija Knavs avea 78 de ani

Amalija Knavs avea 78 de ani și a fost o personalitate discretă, dar importantă în viața fostei prime doamne a Statelor Unite. Melania Trump a descris-o drept o femeie puternică care s-a comportat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate.

Cauza exactă a decesului nu a fost dezvăluită publicului, însă fostul președinte Donald Trump a menționat într-un eveniment recent din Florida că soacra sa, originară din Slovenia, se confrunta cu o sănătate fragilă.

Melania Trump: „A fost o femeie puternică”

Melania Trump a adăugat în declarația sa că mama sa a fost devotată în întregime familiei – soțului, fiicelor, nepotului și ginerelui său. Ea a continuat să spună că vor simți enorm lipsa mamei lor și că vor onora și iubi moștenirea lăsată de aceasta.

„Cu profundă tristețe anunț dispariția iubitei mele mame, Amalija. Amalija Knavs a fost o femeie puternică care s-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate. Era în întregime devotată soțului, fiicelor, nepotului și ginerelui ei. Ne va lipsi peste măsură de ea și vom continua să-i onorăm și să-i iubim moștenirea”, a scris Melania Trump.

Amalija Knavs a lucrat înainte de a se muta în SUA la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica. De-a lungul anilor, Melania Trump a fost alături de mama sa și a îngrijit-o, iar absența sa din fotografia de Crăciun a familiei Trump de luna trecută la Mar-a-Lago din Palm Beach a fost notabilă.

Atât Amalija Knavs cât și soțul ei, Viktor, au devenit cetățeni americani în 2018, după ce ea a lucrat în industria textilă în Sevnica, iar el a fost vânzător de mașini.

Sursa foto: pagesix.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: