Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mama sa i-a interzis să se mai întâlnească cu el. ”Te iubesc și ..”

Mama sa i-a interzis să se mai întâlnească cu el. ”Te iubesc și ..”

Mama sa i-a interzis să se mai întâlnească cu el. ”Te iubesc și ..”

Mama sa i-a interzis să se mai întâlnească cu el. ”Te iubesc și te voi iubi mereu”.

Așa începe cea mai tristă poveste de dragoste pe care ai auzit-o vreodată. Un bărbat din SUA a descoperit-o accidendal, când a găsit un portofel pe stradă. Din nefericire nu se afla niciun act de identitate înăuntrul său. Doar o sumă mare de bani și o scrisoare. Foaia scrisă era atât de veche încât abia a reușit să dibuiască un număr și un nume: ”1954, Te voi iubi mereu, Anna”

Cel care a găsit portofelul s-a decis să o caute pe Anna. Pentru că nu era nicio adresă trecută pe scrisoare a fost nevoit să meargă la poștă. După câteva cercatări a reușit să dea de cea care a redactat scrisoarea. De fapt, a găsit un număr de telefon. Plin de speranță, bărbatul a sunat iar când a cerut să vorbească cu Anna a aflat că de fapt stătea de vorbă cu nepoata acesteia. Anna era internată într-un azil.

Bărbatul a vizitat-o pe Anna la azil

Cei doi au stat de vorbă ore în șir. Bărbatul i-a arătat scrisoarea, iar Anna i-a povestit neîncetat despre dragostea vieții sale. Avea doar 16 ani când a scis acea scrisoare. Femeia i-a povestit emoționată că numele bărbatului este Michael Goldstein. Anna l-a mai rugat pe cel care a găsit portofelul și să îi spună lui Michel, dacă îl va găsi, că ea nu s-a căsătorit niciodată și că a continuat să îl iubească întreaga ei viață.

Citește și: A dispărut lăsând-o plină de datorii. Într-o zi a aflat adevărul: era bogată!

Pentru că viața are micile sale surprize, bărbatu care a găsit portofelul l-a găsit și pe Michael. Se pare că gardianul îl cunoaște pe bătrânul care i-a pus inima pe jar Annei. Și cum atunci când te aștepți mai puțin se întâmplă cele mai frumoase lucruri în viața ta, Michael locuia chiar în cealaltă parte a azilului.

O poveste cu happy end, căci cei doi bărbați au mers împreună la Michael și i-au povestit toată aventura. Bătrânul a fost atât de fericit să afle că Anna i-a rămas la fel de fidelă precum el i-a rămas ei. Cu lacrimi în ochi le-a explicat că nici el nu s-a căsătorit în tot acest timp, continuând să o iubească pe Anna.

După doar trei săptămâni, acești îndrăgostiți de o viață s-au căsătorit și și-au încununat iubirea care le-a fost interzisă în tinerețe.

Loading...