Redactia.ro
Home » Sport » Maradona ar fi putut fi salvat? Noi detalii ies la iveală!

Maradona ar fi putut fi salvat? Noi detalii ies la iveală!

Diego Maradona, detalii despre moartea fotbalistului, Argentina

Tot mai multe probe arată că Diego Maradona ar fi putut fi salvat. Ultimele descoperiri făcute de oamenii legii scor la iveală detalii șocante.

Potrivit ultimelor informații se pare că Diego Maradona ar fi putut fi salvat. Ar fi fost însă neglijat de cei care ar fi trebuit să îl îngrijească. Discuțiile purtate de doctoral său personal, Leopoldo Luque au scos la iveală mai multe lucruri șocante. Este clar că medicii care îi îngrijeau nu-și dădeau foarte mult interesul. Deși ar fi trebuit să ia anumite medicamente, cei care îi erau alături i-au dat băuturi alcoolice și chiar marijuana.

„Mi-au spus că ieri Charly a aranjat să-i cheme o femeie, pentru la noapte. Și ca să-l pregătească pe Diego i-au dat o bere și un joint! L-au distrus în mii de bucăți. Nu știu cum să îl mai opresc pe Charly să-i ofere marijuana. Și așa Maradona avea obiceiul zilnic de a fuma. Cerea «faso» și, ca să-l mai calmeze, nu îl refuzau. Am găsit bucăți de marijuana împrăștiate peste tot și mirosea în toată casa”, spunea Luque.

Alfredo Cahe, un medic care l-a tratat în urmă cu ceva vreme pe fostul mare fotbalist a declarat în repetate rânduri ca acesta ar fi putut fi salvat.

„ Acţiunile medicale au fost foarte proaste. Absolut toate. Ar putea da impresia că nu sunt doctori. Cred că putea fi salvat”, spunea Alfredo Cahe.

Maradona a murit în locuința sa

Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viață pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Se afla la locuința sa din Tigre. În urmă cu aproape trei săptămâni suferise o intervenție chirurgicală pe creier. Mulți au spus la acel moment, că Maradona ar fi trebuit să stea internat o perioadă mai lungă de timp.
În cariera sa, Diego Maradona a jucat la 6 cluburi. Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell’s (1993-1994). A marcat 312 goluri pentru echipele de club. Între anii 1977-1994 a făcut parte din naționala Argentinei de 94 de ori.
„El Pibe de Oro” a cucerit 10 trofee, printre care Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: