Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Șerbuc, condamnat pentru uciderea fiicei vitrege și ascunderea cadavrului în canapea

Marcel Șerbuc, condamnat pentru uciderea fiicei vitrege și ascunderea cadavrului în canapea

Marcel Șerbuc, un nume care a cutremurat opinia publică, a primit o sentință dură din partea Tribunalului București. Este vorba despre o condamnare la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie. Marcel Șerbuc a devenit cunoscut după ce fiica sa vitregă, Ana Maria, în vârstă de doar 12 ani, a fost găsită moartă, iar trupul ei a fost ascuns în lada unei canapele.

Marcel Șerbuc, condamnat pentru uciderea fiicei vitrege și ascunderea cadavrului în canapea

Marcel Șerbuc, în vârstă de 37 de ani, a fost pus sub acuzare în urma unei investigații care a început când vecinii au semnalat un miros puternic provenind din apartamentul în care locuia familia. Polițiștii, sosiți la fața locului, au făcut descoperirea macabră, trupul neînsuflețit al micuței Ana Maria.

Mama fetei, care se afla în acel moment în Spania, a fost adusă în țară pentru a da declarații. Ea a fost cea care a oferit informații despre implicarea lui Marcel Șerbuc. Ulterior, acesta a fost găsit și extrădat din Olanda, pentru a fi judecat în România.

Ce a mărturisit Marcel Șerbuc

Conform declarațiilor sale, Marcel Șerbuc a susținut că incidentul a fost un accident. El a povestit cum Ana Maria l-a lovit, iar el a răspuns printr-o lovitură care a determinat-o pe fetiță să cadă și să se lovească de o cadă. În momentul în care aceasta a început să sângereze, el s-a panicat și a recunoscut că a luat un șiret și a strangulat-o. Apoi, a ascuns cadavrul în saci și l-a plasat sub pat.

Avocatul Adrian Cuculis, a relatat despre mărturisirile acestuia adăugând detalii șocante despre modul în care s-a petrecut tragedia.

„A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze (…), iar el s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, povestește avocatul Adrian Cuculis, porivit Antena3 CNN. 

Sursa foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini