Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o…”

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o…”

GALERIE FOTO (2) Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o...”

Marcela Fota, cântăreața de muzică populară, a postat un mesaj durero la o lună după ce soțul ei a murit din cauza unui infarct. 

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei

A trecut o lună de la moartea soțului Marcelei Fota. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după ce a fpcut un infarct în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova. Deși la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei! Acum, la o lună după tragicul eveniment, cântăreața de muzică populară, Marcela Fota, a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, scrie wowbiz.ro.

”Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea”, a scris Marcela Fota.

Marcela Fota și soțul ei au fost timp de 14 ani împreună, iar în 2019 s-au căsătorit. Cei doi au un copil de 13 ani.

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o...”

”Cand am ramas insarcinata, i-am spus ca nu vreau sa fiu ceruta de sotie. Am vrut acest copil pentru mine, nu ca sa tin un barbat langa mine. Am avut si o mica cearta, ca toata lumea, dar el m-a iubit tot timpul. Mi-a zis: nicio secunda nu m-am gandit ca tu nu o sa fii a mea. Am stat despartiti un an si ceva”, a spus Marcela Fota într-un interviu la Teo Show.

Drama neștiută a Marcelei Fota

Una din dramale greu de suportat a fost și moarte fratelui ei și al Mariana Ionescu Căpitănescu. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar pierderea lui a lăsat o rană ce nu poate fi vindecată niciodată. În urmă cu câțiva ani, Marcela Fota a trăit clipe pline de durere când a aflat că fratele său s-a stins din viață.

Marcela Fota face mărturisiri dureroase! Mai exact, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. La vremea respectivă, cântăreața de muzică populară nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, povestise Mariana Fota.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: