Redactia.ro
Home » Știri » Marele regret al lui Ion Dichiseanu. Actorul era revoltat de decizia fiicei sale

Marele regret al lui Ion Dichiseanu. Actorul era revoltat de decizia fiicei sale

GALERIE FOTO (8) Marele regret al lui Ion Dichiseanu.

Marele regret al lui Ion Dichiseanu. Celebrul actor s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu problemele de sănătate. Ion Dichiseanu era internat de mai multe luni la Spitalul Floreasca. Artistul avea o relație specială cu fiica sa Ioana, la ținea foarte mult. Cu toate astea, Ion Dichiseanu s-a stins din viață cu un mare regret.

Marele regret al lui Ion Dichiseanu. Actorul era revoltat de decizia fiicei sale

Marele regret al lui Ion Dichiseanu. Doliu în lumea teatrului! Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca, acolo unde era internat de mai multe luni. Celebrul actor a fost căsătorit cu Simona Florescu, împreună cu care are o fiică, pe Ioana cu care avea o relație specială. Tânăra îi ținea pe fanii tatălui său la curent cu starea sa de sănătate, sperând până în ultimul moment că acesta se va întoarce acasă pe picioarele sale. Din păcate, organismul actorului nu a mai rezistat, iar joi, s-a stins din viață.

Cu toate astea, Ion Dichiseanu a plecat dintre noi cu un mare regret cu privire la cariera fiicei lui. Singura lui fată, absolventă a Facultății de Regie, nu dorește să lucreze. Actorul nu înțelegea cum Ioana preferă să stea acasă și să nu facă nimic.„Fiica mea a studiat Regia, dar nu profesează. Ioana mi-a reproşat că a făcut facultatea asta doar de dragul meu. Acum preferă să facă pe gospodina”, declara actorul în urmă cu ceva timp.

Ioana a moștenit de la ambii părinți talentul artistic și a încercat să își facă o carieră în muzică sau în regie, dar după ce s-a căsătorit, s-a dedicat trup și suflet familiei sale. „Ioana uită că dragostea nu ţine de foame”, spunea supărat Ion Dichiseanu, care a locuit sub același acoperis cu Ioana. După șase ani de căsătorie, Ioana Dichiseanu a divorțat de tatăl copilului ei, Ilias Makou. În prezent, fiica lui Dichiseanu trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Artene.

Ion Dichiseanu, despre fosta soție, Simona Florescu

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Aceasta avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a adus-o pe lume pe fiica lor, Ioana. La rândul ei, Ioana i-a făcut bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. În 2008, Simona și Ion Dichiseanu au divorțat, dar au rămas în relații bune.

Într-un interviu, regretatul actor a explicat care este secretul relației extraordinare pe care o avea cu fosta parteneră de viață. “Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, spunea Ion Dichiseanu.

Actorul era foarte fericit că a devenit bunic, fiind extrem de mândru de nepotica lui. “Mă consider câştigat. E o scumpete de copil, o dulceaţă, iar când o văd cum spune rugăciunea „Tatăl nostru”, mă topesc”, spunea mândru celebrul actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: