Redactia.ro
Home » Monden » Maria Andria a fost călugăriță. De ce a renunțat la veșmintele sfinte

Maria Andria a fost călugăriță. De ce a renunțat la veșmintele sfinte

Artista din Cipru , Maria Andria, a fost călugăriță, înainte de a deveni cântăreața și cunoscută și peste hotare. Maria Andria provine dintr-o familie credincioasă, dar a trebuit să renunțe la a mai îmbrăca veșmintele sfinte. Iată care a fost motivul!

Maria Andria a fost călugăriță. De ce a renunțat la veșmintele sfinte

Greu de crezut, dar artista de origine greacă, Maria Andria a fost cândva călugăriță. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, după ce a terminat liceul, iar tatăl ei a murit. Pe atunci avea 18 ani și voia să se vindece prin biserică de suferința cauzată de pierderea părintelui.

Odată ce a trecut pragul bisericii și a îmbrăcat haine de măicuță, Maria și-a intrat foarte bine în rol. Se trezea de dimineață pentru a munci cot la cot cu celelalte călugărițe și se ruga cu ele, până seara. Doi ani a stat Maria la mănăstire, dar mai apoi a renunțat, deoarece nu s-a regăsit.

„Când am împlinit 18 ani, m-am dus, când a murit tatăl meu. Fratele meu citeşte la biserică. Toată familia era așa. În fiecare duminică mergeam la slujbe şi de micuţă. I-am zis mamei că atunci când o să fac 18 ani, o să merg la mănăstire. Am încă trei călugăriţe din partea lui tata. (…) Am sunat pe călugăriţa din partea lui tata şi i-am zis ca vreau să fac o probă. Mi-a zis că nu pot să am mobil, nu pot să vin cu părul blond şi mi-au dat nişte haine negre, cu părul strâns, iar dacă stai la mănăstire 4 ani, te botează atunci. Am stat acolo aproape doi ani. Era frumos. Dimineaţă mergeam la slujbă. Acolo exista o cruce în pământ, mare” a povestit Maria Andria într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum va petre Paștele Maria Andria

Deși Maria Andria s-a îndepărtat de biserică, familia sa încă îi mai este credincioasă lui Dumnezeu. Fratele blondinei cântă în corul pastoral. Maria Andria este stabilită de ceva timp în Marea Britanie, iar acolo va petrece și Paștele, alături de cei dragi. Dar, în limita a zece persoane, deoarece UK este în carantină. Anul acesta, blondina va încerca să gătească drob de miel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: