Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Maria Ciobanu, impecabilă la 84 de ani. Poza cu care a uimit înainte de Paște

FOTO Maria Ciobanu, impecabilă la 84 de ani. Poza cu care a uimit înainte de Paște

GALERIE FOTO (2)

Maria Ciobanu își trăiește anii bătrâneții, departe de România, la peste 10.000 de kilomtrii alături de cei dragi ei.

Maria Ciobanu, impecabilă la 84 de ani

Recent, interpreta de muzică populară a apărut într-o poză publicată de fiica ei. Aceasta arată foarte bine, alături de soțul ei. Ea dă dovadă de eleganță și rafinament. Artista a împlinit 84 de ani, în septembrie anul trecut.

Sursa foto: Instagram Camelia
Sursa foto: Instagram Camelia

Aceasta s-a stabilit în America, iar în România vine foarte rar, o dată sau de două ori pe an, pentru a-și mai vedea apropiații și rudele de aici. Ea susține că atunci când se va stinge, dorește să fie înmormântată în pământ românesc.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a susținut Maria Ciobanu acum ceva timp, potrivit click.ro

Traiul în SUA

Peste Ocean, în Los Angeles, trăiește alături de soț și de fiica sa, Camelia și băiatul, Ionuț.  Aceasta are parte de iubirea nepoților săi și de un tratament de nota 10. Dacă locuia în România, nu ar fi avut cine să aibă grijă de ea în anii de bătrânețe. Leontina, fiica cea mare, trăiește și ea departe de România, în Franța, iar Ionuț vine în România strict pentru concerte, apoi se întoarce în America.

Maria Ciobanu și Mircea Câmpeanu, au o căsnicie de peste 4 decenii

Maria Ciobanu și Mircea Câmpeanu, au o frumoasă căsnicie de 41 de ani. La vârsta de 83 de ani, fostul baschetbalist de performanță se ține foarte bine și este la fel de rafinat precum soția lui. Traiul celor doi este mai bun în America decât în România, acolo artista primește o sumă importantă de bani care îi poate asigura un trai frumos și lipsit de griji în locul pensiei mici pe care ar fi primit-o în țara noastră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: