Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu şi-a făcut testamentul! Cine va moşteni averea de peste 2 milioane de euro

Maria Ciobanu şi-a făcut testamentul! Cine va moşteni averea de peste 2 milioane de euro

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu a decis să se retragă de pe scenă după mai bine de 60 de ani de activitate. Aceasta a decis chiar să își facă și un testament, prin care să stabilească ce parte din averea sa îi revine fiecărei persoane.

Cineva va moșteni averea de două milioane de euro a Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu a împlinit frumoasa vârstă de 83 de ani și a considerat că este momentul să se retragă de pe scenă. Iată cui va rămâne, de fapt, averea pe care a strâns-o artista în cei 60 de ani de muncă.

Acum, cântăreața de muzică populară și-a făcut și testamentul, pentru a stabli cum se va împărți averea sa. Maria Ciobanu a vrut să fie totul clar încă de pe acum, ca după trecerea sa în neființă să nu existe certuri în familia sa.

Interpreta de muzică populară deține o avere de două milioane de euro, trei vile în București și câteva apartamente, terenuri și bijuterii de 100.000 de euro.

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul

Astfel, Ionuț Dolănescu va fi cel care va rămâne cu casa din Statele Unite, iar fetele vor rămâne cu bijuteriile.

„Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionuț va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă.”, au declarat câțiva apropiați.

Restul de apartamente sunt rezervate pentru nepoți, iar drepturile pentru melodiile artistei vor fi împărțite în mod egal.

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, au mai dezvăluit apropiații vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: