Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin, probleme de sănătate după ce și-a pus silicoane! ”Un an nu voi face copil”

Maria Constantin, probleme de sănătate după ce și-a pus silicoane! ”Un an nu voi face copil”

Maria Constantin, probleme de sănătate după ce și-a pus silicoane! ”Un an nu voi face copil”

Maria Constantin a ajuns pe mâna medicului! Vedeta a decis că trebuie să-și pună silicoane, iar acum are probleme grave de sănătate. 

Maria Constantin, probleme de sănătate după ce și-a pus silicoane

În urmă cu mai multe zile, Maria Constantin a ajuns pe mâna medicului, asta după ce s-a decis că trebuie să-și pună silicoane. Schimbarea i-a adus însă și probleme, iar cântăreța a mărturisit ca în următorul an nu are voie să rămână însărcinată.

Maria Constantin a decis că e timpul pentru o schimbare în viața sa, iar după ce a născut prima oară, în urmă cu mai mulți ani, problemele la sâni au început să apară. Vedeta a precizat atunci că nu se mai simțea bine cu trupul său, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicului estetician.

Artista și-a făcut o operație cu implant mamar, deși își dorea doar o simplă ridicare a sânilor, nu ca aceștia să fie mult mai mari, așa cum își doresc multe femei în prezent.

“Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului.”, a spus Maria Constantin.

Imediat după implant, problemele au continuat pentru frumoasa interpretă de muzică populară, iar asta deoarece după operație, medicului i-a interzis să facă mai multe lucruri, printre care și să fie însărcinată.

”Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine. Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin s-a mutat cu noul iubit

Maria Constantin și iubitul ei au decis să se mute împreună și să își vadă de viață. O astfel de mișcare în viața de cuplu nu face nimic altceva decât să anunțe că există șanse de căsătorie. Mai mult, și actualul iubit a fost căsătorit în trecut.

După ce a trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului, anul trecut Maria Constantin l-a cunoscut pe tânărul lângă care vrea să se vadă până la adânci bătrâneți. Cântăreața are planuri serioase și deja s-a mutat cu el.

Cântăreața a povestit la Antena Stars că și-a cumpărat prima locuință, deoarece până acum a stat cu chirie neavând suma necesară pentru un apartament. Chiar și așa, noua casă e luată tot în credit, însă interpreta e optimistă că se va descurca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: