Redactia.ro
Home » Știri » Maria Dragomiroiu a făcut declarații șocante despre Cornelia Catanga! ”Nimeni n-a băgat-o în seamă”

Maria Dragomiroiu a făcut declarații șocante despre Cornelia Catanga! ”Nimeni n-a băgat-o în seamă”

Maria Dragomiroiu a făcut declarații șocante despre Cornelia Catanga! ”Nimeni n-a băgat-o în seamă”

Maria Dragomiroiu a făcut noi dezvăluiri sfâșitoare la câteva zile după ce Cornelia Catanga a murit! Nașa artistei e îngenuncheată de durere după ce a aceasta a fost înmormântată. 

Maria Dragomiroiu a făcut declarații șocante despre Cornelia Catanga

Vestea că artista Cornelia Catanga a murit, a picat ca un șoc pentru pentru toți cei care au cunoscut-o pe regina muzicii lăutărești, iar Maria Dragomiroiu, nașa acesteia a făcut declarații cutremurătoare. Cântăreața a mărturisit că a vorbit în urmă cu o săptămână cu vedeta, iar ea i-a spus că nu se simte tocmai bine.

”Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu”, a spus Maria Dragomiroiu.

În urmă cu două zile, cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a ajuns de urgență din cauza faptului că nu mai putea să respire. Vedeta a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar în momentul în care doctorii au hotărât să o pună la aparate, Cornelia Catanga a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

Mai mult, Maria Dragomiroiu a susține că de un an de zile cântăreața nu era tocmai bine nici pe plan financiar și stătea foarte rău cu banii, iar din această cauză a apărut și stresul și supărările. Se pare că regretata artistă încerca să mai facă rost de bani, însă nimeni nu o băga în seamă.

”Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a spus Maria Dragomiroiu despre Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă

Sâmbătă, la doar o zi de la deces, Cornelia Catanga a fost condusă pe ultimul drum. Totul a avut loc foarte rapid din cauza faptului că ea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, cu doar câteva ore înainte de a decedata.

Trupul său neînsuflețit a fost introdus în sicriu, după care acesta a fost sigilat. Familia artistei a fost foarte revoltată de toate cele întâmplate și în tot acest timp a ținut să spună mereu că soția sa a murit în urma stopului cardio-respirator, nu în urma COVID-19.

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, iar în urma sa a lăsat un băiat, care acum suferă extrem de mult din faptului că a rămas singur, doar alături de tatăl său. Alexandru a venit însoțit de câteva persoane la cimitirul unde Cornelia Catanga urma să fie înmormântată, iar în tot acel timp tânărul a stat nedezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale.

”Eu pot să spun așa: mama mea este o femeie cu un suflet mare, imens, și ea este genul de persoană care este un pic mai vulcanică, exact cum a spus și tatăl meu. Dar este așa deoarece știu că le vrea binele oamenilor, după care îmi vrea binele mie. Deci, este o femeie cu o inimă foarte mare. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am asemenea mamă lângă mine”, a spus Alexandru Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: