Redactia.ro
Home » Monden » Mariajul lui Dănciulescu, din nou pe butuci! Eforturile disperate ale soției pentru a-și salva mariajul după ce a fost înșelată

Mariajul lui Dănciulescu, din nou pe butuci! Eforturile disperate ale soției pentru a-și salva mariajul după ce a fost înșelată

GALERIE FOTO (2)

Ionel Danciulescu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați fotbaliști din Romania, care în prezent activează în staff-ul celor de la Dinamo. Însă putini stiu că se luptă cu dependent de băutură și… femei. Astfel că, acesta este la un pas de a divorța, desi soția acestuia, Mihaela, s-a tunat din cap până în picioare.

Sunt cupluri care sunt nevoite să țina și cu dinții de căsnicie. Așa este și cazul Mihaelei Danciulescu, soția ex-fotbalistului Ionel Danciulescu. Aceasta încearcă disperată sa îl aducă pe soțul ei pe drumul cel bun, prin tot felul de tertipuri. Mihaela, în vârstă de 42 de ani a prins gustul intervențiilor estetice, astfel că, aceasta a apelat la o mărire de sâni, dar și de buze, plus lifting facial, lăsându-și mască apropiații, care pare că nu au mai recunoscut-o.

Ionel și Mihaela erau la un pas de divorț în 2018

În 2018, Ionel și Mihaela Danciulescu erau foarte aproape să semneze un divorț, și asta pentru că soțul a calcat strâmb. Însă, lucrurile au luat o turnura neașteptată, iar Ionel a preferat să își lase amantă și să se întoarcă acasă la frumoasa lui sotie. În plus, aceștia au reușit să își reînnoiască jurămintele de iubire, la biserica, în fata prietenilor și cunoscuților.

Ionel Danciulescu bea de supărare

Problemele de la Dinamo sunt deja știute, iar echipa nu reușește să iasă la liman și să se claseze pe primele poziții ale Ligii I, chiar daca Ionel Danciulescu este implicat 100%. Astfel că, apropriații spun că ex-fotbalistul își îneacă amarul în băutură. După cât a pătimit, soția lui nu mai suportă nimic. Este probabil să se despartă, da. Ionel a avut o perioadă oribilă la Dinamo, știm cu toții ce se întâmplă acolo, câtă presiune și răutate există. Toate astea l-au afectat psihic, iar problemele din căsnicie i-au pus capac. Da, este adevărat, mai bea de supărare și nu este în regulă. Dar este un om puternic și vă trece peste toate”, declară apropiații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: