Redactia.ro
Home » Sport » Momentul mult așteptat! Prima victorie în era Contra

Momentul mult așteptat! Prima victorie în era Contra

Dinamo, fotbalistii pleaca, Pablo Cortacero,

Dinamo a reușit prima victorie cu Cosmin Contra pe bancă. “Câinii” au învins cu 3-1 pe Gaz Metan Mediaș, într-un meci din Liga I.

“El Dinamo” a reușit să câștige primul meci cu noul antrenor pe banca tehnică. Dinamoviștii au deschis scorul prin Alexander Gonzalez, în repriza a doua. În minutul 73, oaspeții au marcat din nou. Sorescu a executat o lovitură de pedeapsă, a ratat, dar a revenit și până la urmă a înscris. Camara a dat al treilea gol al dinamoviștilor. Pentru Gaz Metan Mediaș, golul de onoare a fost înscris de Cardoso. În următoarea etapă echipa antrenată de Cosmin Contra o va întâlni pe nou promovata UTA Arad

Cosmin Contra, supărat după victoria de la Mediaș

Echipa sa a câștigat destul de clar, dar Contra tot e supărat. Le-a reproșat jucătorilor săi golul primit.

”Per ansamblu, am jucat bine tot meciul. Dar în prima repriză n-am avut inspirația necesară în ultimii 25-30 de metri. Mediașul s-a apărat mereu cu 8-9 jucători, a fost greu pentru noi. În a doua repriză, intrarea lui Borja a adus plusul de care aveam nevoie. Ne-am descătușat după primul gol și am dominat. Mă deranjează însă că am primit gol din fază fixă, dar felicit băieții. A fost multă tensiune înainte de acest joc. Mai avem mult de muncă și avem nevoie de continuitate, ca să urcăm în clasament”, a spus tehnicianul dinamoviștilor, Cosmin Contra.

Tehnicianul se gândește deja la play-off.

“Mă bucur, sunt semne că echipa luptă pentru victorie cu orice preț. Play-off-ul? Normal, de asta am venit. Băieții sper să înțeleagă că suntem la Dinamo, trebuie să arătăm bine. Să avem și începuturile de meci la fel de bune, atunci vom deveni o echipă și mai valoroasă”, a mai zis antrenorul celor de la Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: