Redactia.ro
Home » Monden » Marian Drăgulescu a vorbit despre cele două divorțuri din viața lui. Care este motivul din cauza căruia căsniciile nu au rezistat

Marian Drăgulescu a vorbit despre cele două divorțuri din viața lui. Care este motivul din cauza căruia căsniciile nu au rezistat

Marian Drăgulescu a vorbit despre cele două divorțuri din viața lui. Care este motivul din cauza căruia căsniciile nu au rezistat

Marian Drăgulescu a vorbit despre cele două divorțuri din viața lui și mai ales despre motivul care a dus la separarea de cele două femei. Sportivul a spus adevărul despre viața sa.

Marian Drăgulescu a vorbit despre cele două divorțuri din viața lui. Care este motivul din cauza căruia căsniciile nu au rezistat

Marian Drăgulescu a vorbit pentru prima dat despre cele două divorțuri din viața lui și a explicat cu subiect și predicat care este motivul din cauza căruia nu au rezistat căsniciile lui. Gimnastul a vorbit fără ocolișuri și s-a deschis în fața fanilor lui, explicândule concret ce s-a întâmplat, de fapt, în cele două mariaje care s-au terminat.

Sportivul nu a avut niciodată ocazia să vorbească despre cele două căsnicii eșuate, deși este o persoană sinceră și mereu a spus ceea ce s-a întâmplat cu el. Acesta a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, femeia care i-a oferit gimnastului doi copii, aflați acum la vârsta adolescenței. De asemenea, acesta a avut o căsnicie lungă și cu Corina, de care s-a despărțit cu foarte puțin timp în urmă. Cu toate acestea, Marian Drăgulescu nu a explicat niciodată pe îndelete de ce nu au rezistat căsniciile lui și care este motivul separării, căci de fiecare dată se afișa foarte fericit la brațul fostelor soții.

De curând însă, acesta a mărturisit fără rețineri că s-a căsătorit foarte repede cu cele două femei din viața lui, mai precis căsniciile au fost mult prea ”pripite”, afirmă acesta, menționând astfel că ar fi trebuit să aștepte o perioadă mai lungă de timp pentru a le cunoaște mai bine pe cele cu care a ajuns în fața altarului.

”Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat.”, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Marian Drăgulescu nu s-ar mai întoarce niciodată la fostele soții

Mai mult, se pare că Marian Drăgulescu nu s-ar mai împăca cu niciuna dintre fostele soții, astfel că lucrurile au fost destul de clare în momentul în care a decis să se separe de acestea.

”Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul.”, a mai adăugat sportivul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: