Redactia.ro
Home » Sport » Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească din nou

Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească din nou

GALERIE FOTO (5) Marian Drăgulescu, căsătorie

Gimnastul, Marian Drăgulescu este pregătit să se însoare din nou, la mai bine de un an după divorțul de Corina. Marian și Simona au făcut publică relația anul trecut în decembrie.

Marian Drăgulescu are de aproape un an o relație cu o tânără domnișoară, Simona, inginer de profesie. La un an după ce a divorțat de cea de-a doua soție, campionul olimpic anunță că este pregătit să-și ducă iubita la altar.

“Ne potrivim, ne completăm. Ne-am cunoscut la ziua ei de naștere. Mie întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Încerc să mă bucur de viață, de lucrurile care vin. Eu și Simona ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine”, a declarat Marian la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

A divorțat de a doua soție în 2019

Prima soție a lui Marian Drăgulescu a fost căsătorit Larisa. La început a fost o poveste frumoasă de dragoste, dar în timp lucrurile au degenerat. Larisa era foarte geloasă, iar acest lucru îl scotea din minți pe sportiv. În momentul separării, Larisa l-a acuzat că a lovit-o în repetate rânduri. În 2008, Drăgulescu divorța de femeia care i-a dăruit doi copii. A urmat căsătoria cu Corina. Părea că lucrurile merg bine între cei doi, dar după 9 ani de mariaj au ajuns la divorț. Acesta a fost pronunțat anul trecut în luna martie. La câteva luni, Marian Drăgulescu s-a afișat cu nou iubită, Simona.

“Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor”, a mai declarat campionul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: