Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu: „A luat-o de la prima vedere lângă sufletul său”

Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu: „A luat-o de la prima vedere lângă sufletul său”

GALERIE FOTO (6) Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu

Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu. Prezentatoarea TV a divorțat de Victor Socaciu după 16 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, Victoraș, dar puțină lume știe că Marina Almășan mai are o fiică din prima căsnicie. Ce relație avea Marinuș cu regretatul artist?

Marina Almășan, despre relația fiicei sale cu Victor Socaciu: „A luat-o de la prima vedere lângă sufletul său”

Marina Almășan a divorțat de Victor Socaciu în 2012, după 16 ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiat, Victoraș, dar prezentatoarea TV mai are o fiică din prima căsnicie, Marinuș. În perioada când vedeta tv s-a căsătorit cu Victor Socaciu, fiica sa avea cinci ani. Marina a declarat că cei doi au avut o relație apropiată, iar fiica sa îi spunea tată regretatului artist. Moderatoarea TV își dorește ca în momentul în care fiica sa va reveni în România să meargă împreună cu ea și Victoraș la mormântul artistului.

„Când m-am “apropiat” de Victor, Marinuş avea 5 ani. Victor a luat-o de la prima vedere lângă sufletul său, iar ea i s-a lipit imediat de el. A fost un soi de “dragoste la prima vedere” . Poate că, mă gandeam eu, Victor tânjea, în sinea lui, după fiica sa, de care divorţul de prima sa soţie l-a îndepărtat în primul rând geografic ( Iulia a crescut în Australia, revenind în România abia cu caţiva ani in urmă). Mărturisesc că, înainte de a spune “Da” noului meu drum, am fost foarte atenta la relaţia lui Victor cu fetiţa mea. I-am studiat foarte multă vreme cu atenţie pe amândoi, dându-i lui Victor, fără să ştie, mici “teste” la capitolul “Tată”. Marinuş l-a acceptat din prima şi avut o relaţie foarte caldă cu el”, a spus Marina Almasan, potrivit okmagazine.ro.

Marina Almășan a declarat că în perioada în care s-a căsătorit cu Victor Socaciu, acesta suferea foarte mult pentru că nu-și mai vedea fiica din prima căsnicie. Din această cauză, artistul s-a atașat foarte mult de fiica Marinei Almășan. Din fericire, Marina a reușit să treacă peste acel episod care s-ar fi putut termina tragic. „Imi amintesc cum, de multe ori, Victor intervenea împăciuitor, atunci cand eu – mama cea severă – mai cădeam în plasa câte unui “conflict între generaţii” cu fiica mea, devenită adolescentă. Spirit liber, Victor mă certa deseori că sunt foarte pretenţioasă şi uneori poate exagerat de exigentă cu copiii. În plus, a încurajat întotdeauna relaţia Marinei cu tatăl său natural…”, a mai spus vedeta tv.

Fiica Marinei Almășan a vrut să se sinucidă

Marina, în vârstă 32 de ani, este fiica Marinei Almășan cu Dan Ungureanu. Aceasta locuiește în Canada de câțiva ani, iar în trecut a avut parte de câteva experiențe neplăcute. Când avea 24 de ani, Marinușa studia cinematografia în Canada și trecea prin clipe grele, după ce iubitul o părăsise. Cancan.ro scria la acea vreme că fiica vedetei tv a vrut să renunțe la studii și să revină în țară.

Ele nu se mai înteleg bine de când mama ei nu mai este pe cai mari, cum era cândva. Georgică Cornu i-a plătit studiile în Canada. Tot el i-ar fi dat bani să-și cumpere un apartament, dar la sumă a contribuit și tatăl ei natural. Suferă foarte mult după iubitul sau. Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea‘, povestea, acum cinci ani, un apropiat al Marinei Almășan pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: