Redactia.ro
Home » Monden » Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”

Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”

GALERIE FOTO (5) Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis. Îndrăgita artistă a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an, după ce a fost supusă unei intervenții pe cord complicate. Marina Voicu a fost operată la o clinică privată din Brașov. În vârstă de 85 de ani, artista a vorbit despre cum se simte după operație.

Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”

Marina Voica este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În vârstă de 85 de ani, artista a trecut prin momente cumplite după ce a suferit o intervenție pe cord deschis. Anul trecut, solista de origine rusă s-a simțit rău, motiv pentru care a fost nevoită să se opereze. Inițial, Marina Voica a mers la mai multe spitale din București pentru a se opera, dar medicii au refuzat-o, din cauza afecțiunii grave de care artista suferea, dar și din cauza vârstei înaintate. Ulterior, vedeta a găsit o clinică privată la Brașov, iar un medic a fost de acord să facă intervenția complicată.

Marina Voica a declarat recent că se simte bine și este bucuroasă pentru că a scăpat cu viață. Artista locuiește în casa ei din Breaza, unde s-a refugiat pentru a duce o viață liniștită și lipsită de griji. După intervenția complicată la inimă, artista a stat doar o săptămână în spital. „Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik.

Marina Voica, despre războiul din Ucraina

Marina Voicu este îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina și urmărește mereu știrile. Cu toate astea, artista încearcă să rămână calmă și speră că acest conflict sângeros se va termina. Artista s-a născut în Rusia, dar nu mai are pe nimeni și nici nu a mai ținut legătura cu prietenii rusi. Vedeta se teme că războiul dintre Rusia și Ucraina va afecta România. De asemenea, aceasta considră că panica nu ajută cu nimic în asemenea situații. “Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar…Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte periculos.

După ce că avem și Covid, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a declarat Marina Voica pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: