Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, internat de urgență în spital. Ce a pățit artistul

Mario Fresh, internat de urgență în spital. Ce a pățit artistul

Maruio Fresh spital in Grecia

După sperietura COVID, familia Andreei Esca întâmpină probleme din nou. „Ginerele” celebrei prezentatoare de știri a fost dus de urgență la spital după un incident petrecut în Grecia. Artistul a povestit prin ce a trecut, printr-o apariție televizată.

Mario Fresh, internat de urgență la spital

Artistul se afla într-o vacanță în Grecia, alături de iubita sa, Alexia Eram, dar și de alți prieteni. Aceștia s-au strâns laolaltă pentru a o sărbători pe fiica Andreei Esca, însă au avut parte de sperietura vieții. Mario Fresh, iubitul tinerei, a ajuns la spital după ce a călcat pe un arici de mare.

Potrivit spuselor lui, Mario a călcat pe un arici de mare, care l-a înțepat de zeci de ori în talpă. În urma acestui incident, tânărul s-a ales cu dureri îngrozitoare și, de teama unei alergii, a fost dus de urgență la spital.

Artistul a călcat pe un arici de mare

Mario Fresh a mărturisit, în cadrul unei intervenții televizate, că s-a văzut nevoit să meargă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. „Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături’, a dezvăluit cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit VIVA!.

 

View this post on Instagram

 

Swipe

A post shared by MARIO FRESH (@goldenboymario) on

În ciuda acestui incident, călătoria tinerilor a fost una plăcută, iar Alexia Eram a fost răsfățata grupului. Tânără a avut parte de un tort mare, cu multe etaje, dar și de o multitudine de cadouri din partea celor dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: