Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh s-a despărțit de Alexia Eram? Cum a fost surprins alături de Geanina Ilieș

Mario Fresh s-a despărțit de Alexia Eram? Cum a fost surprins alături de Geanina Ilieș

În utima vreme, se tot adâncesc zvonurile cum că Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. Deși artistul a negat, el a fost surprins la sală în ipostaze suspecte cu Geanina Ilieș.

Mario Fresh s-a despărțit de Alexia Eram? Cum a fost surprins alături de Geanina Ilieș

Mario Fresh și Geanina Ilieș au fost surprinși împreună la sală. Mario a filmat-o, mai exact, pe vedetă când se antrena, iar în jurul lor nu se mai afla vreo altă persoană, potrivit Cancan. Au cei doi o relație?

Totodată, Mario Fresh a filmat-o pe Geanina Ilieș și de la spate, semn că nu-i displace priveliștea din fața ochilor.

Foto:

Ce a spus ,mai exact, Mario Fresh despre despărțirea de Alexia Eram?

Mario Fresh a negat zilele trecute o posibilă despărțire de fata Andreei Esca, Alexia Eram. Cântărețul a recunoscut că mai sunt mici discuții între ei, dar că au încredere unul în celălalt.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh într-o emisiune TV.

Când se vor căsători Mario Fresh și Alexia Eram

Este bine știut faptul că cei doi sunt împreună din perioada adolescenței. Fanii lor se întreabă dacă au de gând să meargă în fața altarului, iar Mario Fresh a confirmat.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: