Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! ”O să-mi fie un pic dor de ea”

Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! ”O să-mi fie un pic dor de ea”

Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! ”O să-mi fie un pic dor de ea”

Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! Artistul a decis să se despartă de bolidul de lux pe care îl deține. 

Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! ”O să-mi fie un pic dor de ea”

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Mario Fresh are o afinitate pentru bolizii de lux. De-a lungul timpului, artistul a schimbat mai multe mașini iar acum are de gând să facă o nouă achiziție. Motiv pentru care a decis să-și vândă actualul autoturism.

Recent, artistul le-a dezvăluit fanilor cât de greu i-a fost să renunțe la bolidul său de lux: ”Tocmai ce am avut ultimul drum la volanul acestei mașini, pentru că astăzi pleacă din familia Fresh și nu știu ce stare să am. Dar așa este în viață, lucrurile vin și pleacă, la fel ca oamenii. Oricum, următoarea mașină va fi extraordinară, deja știu ce-mi voi achiziționa, doar trebuie să avem puțină răbdare”, a spus Mario Fresh, în timp ce se afla în mașină.

Mai multi, iubitul Alexiei Eram a spus că pentru o perioadă de timp va fi pieton. Artistul vrea să achiziționeze un nou bolid de lux însă trebuie să aibă răbdare pentru a găsi mașina perfectă: ”Gata, s-a dus! O să-mi fie un pic dor de ea”, a mai spus Mario.

Prima reacție a lui Mario Fresh despre zvonurile legate de despărțire

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au strâns multă admirație din partea fanilor și mulți consideră că sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, în ultima perioadă au tot apărut zvonuri cum că cei doi nu mai sunt într-o relație.

Mario Fresh a decis să rupă tăcerea și să facă primele declarații despre despărțirea dintre ei. Cântărețul a oferit recent un interviu în care a dat de înțeles că cei doi sunt împreună și sunt mai fericiți ca nidiodată. Ginerele Andreei Esca a fost întrebat ce anume l-a cucerit la cea care îi este iubită de mai bine de patru ani, Mario Fresh a dat un răspuns care a făcut lumină, dând de înțeles că între el și Alexia Eram nu a existat nicio despărțire. Tânărul a declarat că are foarte multă încredere în fiica celebrei prezentatoarea de la Pro TV și știe că nu i-ar fi vreodată infidelă.

”Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: