Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Ce pățește acesta când e stresat

Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Ce pățește acesta când e stresat

Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Ce pățește acesta când e stresat
Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Soțul Oanei Roman a ajuns în această situație din cauza stresului. 

Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei, a fost diagnosticat cu o boală misterioasă, declanșată de stresul resimițit de acesta. Boala se numește alopecie, care debutează pe fond de stres și care are ca rezultat căderea părului de pe anumite zone ale corpului.

Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Oana Roman a vorbit despre acest subiect în urmă cu mai mult timp, scrie cancan.ro.

”Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a pățit asta. Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a spus Oana Roman la momentul respectiv.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Marius Elisei a fost diagnosticat cu o boală misterioasă! Recent, într-o sesiune de „Întrebări și Răspunsuri” pe pagina ei de Instagram, Oana Roman a primit mai multe întrebări care au avut legătură cu despărțirea de Marius Elisei. Vedeta a fost întrebată dacă mai vorbește cu încă soțul ei, dar se pare că acesta nu este dispus să poarte nicio conversație eu ea.

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre o posibilă împăcare. Se pare că între ea și Marius nu mai poate fi reparat nimic și le e mai bine așa.

”Eu mi-aș dori (n.r.- să vorbesc) pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta. Nu mai e cale de împăcare, din punctul meu de vedere nu și nici din al lui. Cred că am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa, pentru amândoi. Era inevitabilă”, a fost mesajul transmis de Oana pe Instagram.

De asemenea, Oana Roman a spus că se va ajunge la divorț, însă nu știe când se va întâmpla și nici sub ce formă. Deocamdată, principalul ei scop este ca Isabela, fiica lor, să treacă cât mai ușor peste această suferință.

”Cu siguranță îi este greu, cu siguranță va fi o perioadă grea pentru ea, dar eu fac tot ce e omenește posibil ca ei să-i fie cât mai ușor”, a mai declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: