Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. Cum și-a declarat iubirea față de fosta soție

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. Cum și-a declarat iubirea față de fosta soție

GALERIE FOTO (2) Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman.

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. De când au decis să-și mai dea o șansă relației, Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Afaceristul nu ezită să-i declare iubirea fostei soții, chiar pe rețelele de socializare. Ce versuri i-a dedicat Marius Elisei mamei fiicei sale?

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. Cum și-a declarat iubirea față de fosta soție

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman. După ce la începutul anului au anunțat că au divorțat, la șase luni distanță, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Cei doi au decis să-și mai ofere o șansă, mai ales că au împreună o fetiță, Izabela. Oana și Marius au recunoscut că nu pot sta departe unul fără celălalt, așa că s-au împăcat. De la dulcea împăcare, cei doi nu s-au mai despărțit niciun minut, iar vacanțele sunt la ordinea săptămânii.

Aflați într-o mini-vacanță, Marius Elisei o tratează pe fosta soție ca pe o prințesă. Chiar dacă au spus că au plecat în vacanță pentru fiica lor, se pare că Oana și Marius se simt foarte bine împreună și se relaxează departe de agitația din Capitală. Ultima postare pe rețelele de socializare îi surprinde pe cei doi îmbrățișați, extrem de fericiți. Marius Elisei și-a declarat iubirea pentru fiica lui Petre Roman în mod public, prin câteva versuri. ”Dansăm și când este sărbătoare / Dansăm și la sărbătoare / Dansăm și acasă și peste tot / Dansăm și în belșug și când nu sunt parale / Pentru că ne iubim așa cum suntem”, a scris romanticul Marius Elisei pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii în care apare alături de Oana Roman, ambii radiind de fericire, dând astfel uitării divorțul prin care au trecut.

Marius Elisei, declaratie de dragoste pentru Oana

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit la Antena Stars, unde a apărut alături de fostul soț, despre împăcarea dintre ei. Acesta i-a făcut o mare surpriză mamei fiicei sale, un aranjament din trandafiri, împărțit în două. Vedeta a declarat că primește deseori flori de la Marius Elisei, spre fericirea Izabelei care colecționează ghivecele și cutiuțele. „Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc’, a declarat Oana Roman.

Oana a spus că Marius este un bărbat romantic, iar acum a revenit la vechile obiceiuri, surprinzând-o pe aceasta. Referitor la împăcarea dintre ei, se pare că Marius Elisei a făcut marele pas. Acesta își dorea foarte mult ca ei doi să fie din nou împreună, motiv pentru care au decis să-și mai dea o șansă. „A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar’, a mai spus Oana Roman.

De asemenea, vedeta a precizat că Marius Elisei pare schimbat, iar acest lucru o bucură nespus de mult. Totodată, a recunoscut că mai are și ea lucruri de schimbat la ea, dar cu timpul toate vor ajunge la un factor comun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: