Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică, nevoit să plece din România! Ce i-a transmis Gaziantep

Marius Șumudică, nevoit să plece din România! Ce i-a transmis Gaziantep

Marius Șumudică, nevoit să plece din România

Marius Șumudică este chemat în Turcia. Echipa vrea să reia antrenamentele pe 5 mai, dar românul trebuie să plece din timp. Va sta două săptămâni în carantină.

Potrivit presei din Turcia, Gaziantep l-a anunțat deja pe Marius Șumudică să-și facă bagajele. Este așteptat la club, pentru că pe 5 mai se reiau antrenamentele. Când va ajunge este obligat să stea două săptămâni în carantină, deci ar trebui să plece cât mai curând. Antrenorul ar trebui probabil să închirieze un avion, deoarece toate cursele au fost suspendate. În plus Șumudică și jucătorii săi români au nevoie și de acordul autorităților locale pentru a intra în Turcia.

Marius Șumudică a plecat din Turcia la începutul crizei

Marius Șumudică a decis să revină în România pe 20 martie. Șefii clubului nu și-au dat acordul, dar tehnicianul nu a ținut cont de dorința acestora. A închiriat un avion, cu 50.000 de euro și s-a întors acasă.

„La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de Sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă. Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu 600 de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 la sută din personal rămăsese acasă … Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo. S-au supărat, îi înţeleg pe de-o parte, dar cred că şi noi trebuie să fim înţeleşi. Mai ales că nimic nu este sigur, nu se ştie când se vor relua antrenamentele”, a spus Şumudică la întoarcerea în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: