Redactia.ro
Home » Sport » Martina Navratilova, despre Federer și Serena Williams! “Pentru ei este timp pierdut”

Martina Navratilova, despre Federer și Serena Williams! “Pentru ei este timp pierdut”

Martina Navratilova, despre Federer

Martina Navratilova a analizat perioada dificilă prin care trece sportul din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru sportivii trecuți de prima tinerețe, perioada în care nu se poate juca este timp pierdut, spune fosta mare campioană.

Martina Navratilova, considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile a vorbit pentru cei de la Laureus.com, despre efectele pandemiei asupra sportivilor. Pentru jucători precum Roger Federer sau Serena Williams care nu mai au foarte mulți ani la dispoziție pentru a juca, perioada este și mai dificilă.

“Doar în timpul războiului au fost anulate turnee. Pentru Roger Federer și Serena Williams este timp pierdut. Mai ales pentru Serena. Dacă juca la Wimbledon ar fi putut stabili un nou record. Are 23 de titluri la turneele de Grand Slam. Ar fi putut ajunge la 24 sau chiar 25. Este o oportunitate pe care o pierzi, pentru că nimeni nu întinerește. Dacă eram în locul loc cred că aș fi înnebunit pentru că nu aș fi putut juca”, a declarat Navratilova.

Martina Navratilova îi încurajează pe jucători

“Toți în acest moment sunt în aceeași barcă. Chiar și Rafa (Rafael Nadal). Oricum cel mai greu cred că îi este Serenei”, a mai spus marea campioană, deținătoare a 59 de titluri de Grand Slam (simplu si dublu).

Serena Williams are 38 de ani. Anul acesta anunța că vrea să câștige al 24-lea trofeu de Grand Slam. Pandemia de coronavirus i-a dat însă planurile peste cap. După ce a născut și a revenit în circuitul feminin, americanca a pierdut patru finale de Grand Slam. Roger Federer (38 de ani) anunțase încă de anul trecut că în vara lui 2020 ar putea să se retragă. Și-ar fi dorit să participe încă o dată la turneul de la Wimbledon.

“Am decis că vreau să joc până la sfârțitul Wimbledon 2020. Am discutat deja despre asta cu echipa mea și i-am întrebat care este părerea lor. Am vorbit și cu Mirka. Voi lua cu siguranță o hotarare cât de repede,” spunea Federer, cel mai titrat tenismen din istoria sportului alb.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: