Redactia.ro
Home » Știri » Mărturiile cutremurătoare ale pacienților internați la Spitalul Suceava:””Ne spuneau: numai o pastilă vă dau, că nu se știe mâine””

Mărturiile cutremurătoare ale pacienților internați la Spitalul Suceava:””Ne spuneau: numai o pastilă vă dau, că nu se știe mâine””

Spitalul Suceava 2020

Pacienții la Spitalul de urgență din Suceava au făcut declarații șocante despre momentele în care au internați. Frica lor în fiecare zi era să nu se stingă pe paturile de spital, după ce doctorii îi anunțau că nu mai au medicamentele necesare.

Spaima pacienților internați la Spitalul Suceava

Mai mulți pacienți internați la Spitalul de Urgență Suceava au făcut mărturii cutremurătoare. Aceștia trăiau cu spaimă în fiecare zi, după ce medicii și asistentele le spuneau că există posibilitate să nu mai primească medicamentele necesare.

Conform unui pacient, constant veneau pacienți la spital, iar personalul medical era prea puțin pentru zecile de oameni care veneau în fiecare zi.

Şi salvările câte două, trei pe oră intrau. Erau obosiţi şi spuneau că nu mai pot şi foarte puţin stau acasă, 10 ore, 12 ore, iar vin la serviciu că sunt foarte puţine cadre. Atunci am văzut că e o problemă foarte gravă.

Sunt doi bătrâni aici soţ şi soţie care au grijă unul de altul şi e foarte rău, la 65-70 de ani, se simt rău„, spune un pacient.

Pacienții de la Spitalul Suceava s-au ajutat între ei

Potrivit pacienților, toți cei internați în spital se ajutau unii pe alții. Criza de coronavirus din spitalul de Urgență din Suceava i-a determinat pe pacienți să se ajute între ei pentru că asistentele erau prea puține.

Şi eu am ajutat pe alţi pacienţi. Le-am adus apă, am dat o mână de ajutor, le-am schimbat patul mai încolo sau aveau nevoie de oxigen. Mergeam la asistente şi spuneam, uite, la domnul ăsta îi e rău„, spune un alt pacient.

35 de pacienți se află la Terapie Intensivă

Paul Oprea, generalul-coordonator în rezervă care se ocupă de activitățile de la Spitalul Județean Suceava a precizat sâmbătă, că în momentul de față se află aproximativ 900 de pacienți internați în Spitalul Suceava, și 35 de persoane se află la Terapie Intensivă.

Potrivit acestuia, spitalul are 52 de ventilatoare funcționale și au fost întreprinse demersuri pentru suplimentarea cu încă 120-130.

Toți pacienții, indiferent de patologie, sunt tratați precum cei infectați cu COVID-19, cu respectarea tuturor regulilor de protecție pentru personal și pentru pacienți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: