Redactia.ro
Home » Monden » Mărturisirea șocantă a Deliei despre copii: ”Mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta”

Mărturisirea șocantă a Deliei despre copii: ”Mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta”

Mulți dintre fanii Deliei se întreabă de ce artista nu a dus, încă, pe lume un copil. Cântăreața s-a obișnuit cu întrebarea, iar de data aceasta a oferit un răspus dur, dar mai explicit.

Mărturisirea șocantă a Deliei despre copii: ”Mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta”

Delia Matache a explicat în cadrul unui podcast motivul concludent din cauza căruia nu vrea să aibă copii. Spune că își iubește nepoții, deoarece sora sa este, deja, mamă. Însă, având în vedere pandemia, Delia exclude rolul de mamă și cataloghează  drept „ o doză de egoism” aducerea pe lume a unui copil.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia Matache în cadrul podcastului.

Delia: ”Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”

De altfel, și-a reiterat impresia potrivit căreia suntem prea mulți pe Planetă, iar înmulțirea populației nu ar fi un lucru bun. Artista a precizat că nu i-ar plăcea nici să facă parte din grupurile de mămici, de pe rețelele de socializare, asemeni surorii sale. Consideră un lucru aplaudabil faptul că se abține să facă un copil.

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”, a continuat ea.

Într-un interviu pentru Click! sora Deliei, Oana Matache a explicat faptul că Deliei îi place mai mult rolul de mătușă decât de mamă.

”Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei’”, declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!.

Într-un alt interviu, Delia a spus ca și acum, faptul că ar crea o problemă Universului dacă ar mai naște și ea un copil. Și atunci spunea că lumea în care trăiește nu este una potrivită pentru cum ar vrea ea să-și creasca copilul.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, mai spunea Delia într-un interviu pentru Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: