Redactia.ro
Home » Știri » Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan. Ce spune agresorul din Onești despre faptele sale

Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan. Ce spune agresorul din Onești despre faptele sale

Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan

Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan. După ce în urmă cu câteva zile a ucis doi muncitori nevinovați, Gheorghe Moroșan a făcut primele declarații despre faptele sale. Se pare că bărbatul în vârstă de 68 de ani nu regretă că a ucis doi oameni.

Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan. Ce spune agresorul din Onești despre faptele sale

Mărturisirile halucinante făcute de Gheorghe Moroșan. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Moroșan avea să șocheze întreaga țară cu faptele sale. În vârstă de 68 de ani, bărbatul a ucis doi muncitori care lucrau în fostul său apartament. Aceștia au fost luați ostatici, amenințați cu o macetă de 40 de centimetri, iar după mai bine de patru ore de negocieri cu poliția, agresorul i-a ucis. În urma intervenției autorităților, Gheorghe Moroșan a fost împușcat de nouă ori, fiind transportat de urgență la spital. În prezent, acesta se află internat la spitalul din Bacău, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

Potrivit cadrelor medicale, agresorul se simte bine, dar nu se poate deplasa singur. Mai mult, bărbatul cooperează cu asistentele, cerându-le ceai, lapte și iaurt. O asistentă medicală care l-a întrebat dacă regretă că a ucis doi oameni, însă bărbatul ar fi declarat că nu regretă faptele sale. Mai mult, agresorul susține că cei doi muncitori ar fi fost „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” pe fostul său apartament. Luni, 8 martie, Gheorghe Moroșan trebuia să fie audiat de anchetatori, dar din cauza lipsei aparaturii necesare, acest lucru nu a fost posibil. Însă, s-a decis arestarea sa preventivă, fiind acuzat de omor calificat, riscând să fie condamnat la ani grei de închisoare. Conform dovezilor, bărbatul a plecat de acasă având la el un cuțit, două spray-uri cu piper pe care le-a ținut în buzunarul hanoracului și coliere de plastic cu care i-a legat pe muncitori le-a cumpărat înainte de a ajunge la apartament.

Informații noi în cazul din Onești

Au apărut noi informații în cazul din Onești. Conform autorităților, agresorul a mers în apartamentul pe care l-a pierdut în urmă cu mai bine de 10 ani, cu intenția clară de a se răzbuna. Înainte de a-și ucide ostaticii, agrsorul a fost surprins cum scoate cuțitul cu o lamă de 40 centimetri pe geam. În tot acest timp, criminalul le-a oferit autorităților toate semnele că avea să se întâmple o adevărată tragedie.

Mai mult, Gheorghe Moroșan a scos ostaticii pe geam subliniind prin gestul său că ei urmează să fie victimele actelor pe care le va săvârși. Totodată, acesta a mai făcut un gest inexplicabil. Bărbatul le-a cerut polițiștilor țigări, cu toate că el nu fuma, așa cum a declarat chiar fiica sa. Se pare că întreaga situație a fost organizată împreună cu soția sa, care l-a condus până la ușă, iar pentru a putea captura doi oameni puternici, Gheorghe Moroșan a apelat la niște tehnici bine gândite. Din ultimele informații, reiese faptul că cei doi soți au fost anunțați de vecinii lor, că se aude gălăgie în apartamentul lor. Din păcate nimeni nu a putut opri tragedia ce avea să urmeze, în urma căruia doi oameni au murit nevinovați.