Redactia.ro
Home » Homepage » Mascații au intrat din greșeală peste o femeie cu doi copii. Reacția lui Vela e halucinantă

Mascații au intrat din greșeală peste o femeie cu doi copii. Reacția lui Vela e halucinantă

mascați

O descindere care a avut loc, joia trecută, în Brașov a iscat o serie de controverse. În casa vizată de mascați se aflau o femeie şi doi copii de 10, respectiv și 12 ani. După acţiunea în forţă, unul dintre cei doi copii s-a speriat foarte tare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inițial, s-au vehiculat informații că mascaţii ar fi descins în forţă într-o locuinţă unde erau o femeie şi doi copii, dar că, de fapt, adresa era greșită. Ulterior s-a dovedit că exista mandat chiar pentru acea adresă.

S-a întocmit un proces-verbal, unde mama a menţionat că cei doi copii s-au speriat din cauza modului în care a avut loc intervenţia mascaților. De altfel, la acest imobil a fost chemat un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale copilului de 12 ani care a făcut atac de panică, potrivit Digi 24.

Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre suspecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate.
Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar.

Reacția ministrului de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne, potrivit stiripesurse.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: