Redactia.ro
Home » Știri » Matei, supraviețuitorul incendiului de la „Ferma Dacilor” este devastat de durere: „Luca, geamănul meu, ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit. Tată, nu îmi văd viaţa fără tine”

Matei, supraviețuitorul incendiului de la „Ferma Dacilor” este devastat de durere: „Luca, geamănul meu, ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit. Tată, nu îmi văd viaţa fără tine”

Matei Ene își plânge familia moartă în incendiu.

După tragedia cutremurătoare de la Ferma Dacilor, Matei Ene, unul dintre gemenii supraviețuitori, a transmis un mesaj emoționant, plin de durere și iubire pentru cei doi frați și tatăl său care și-au pierdut viața în tragicul incendiu care a distrus pensiunea.

Matei și mama sa au fost printre puținii supraviețuitori ai tragediei care a avut loc în timpul sărbătorilor de Crăciun. Tatăl său, Lucian Ene, un prieten apropiat al patronului de la Ferma Dacilor, a făcut un gest eroic încercând să-și salveze ceilalți doi fii, dar niciunul dintre ei nu a reușit să iasă din flăcări.

Matei este profund îndurerat

Într-un mesaj cutremurător postat online, Matei și-a exprimat durerea profundă și iubirea pentru cei pierduți. „Tată, ai fost eroul meu, ești exemplul meu în viață, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viața mea, nu îmi văd viața fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit…

M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viața pentru voi.

Drum lin către ceruri, îngerii mei!”, a scris Matei Ene, exprimând durerea profundă a pierderii și angajamentul față de mama sa, singura rămânsă alături de el în urma tragediei.

Mesajul cutremurător al lui Matei oferă o privire în sufletul unui supraviețuitor care se confruntă cu pierderea devastatoare a familiei sale, aducând aminte tuturor de fragilitatea vieții și a legăturilor umane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: