Redactia.ro
Home » Monden » Matilda Pascal-Cojocărița a ajuns la sapă de lemn! Artista se descurcă din ce în ce mai greu cu banii

Matilda Pascal-Cojocărița a ajuns la sapă de lemn! Artista se descurcă din ce în ce mai greu cu banii

O celebră cântăreața a ajuns la sapă de lemn! Artista Matilda Pascal-Cojocărița se descurcă din ce în ce mai greu pe parte financiară, toate problemele fiind cauzate de pandemia de coronavirus. 

Matilda Pascal-Cojocărița a ajuns la sapă de lemn

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe mulți artiști din România. Nici cântăreața Matilda Pascal-Cojocărița nu a scăpat, iar acum se plânge din cauza problemelor financiare. Artista a ajuns la sapă de lemn din cauza faptului că nu mai are evenimente la care să cânte.

Matilda Pascal-Cojocărița este la limita puterilor și nu mai are speranță că ceva bun s eva întâmpla curând. Cântăreața de muzică populară se plânge de faptul că nu are spectacole, iar împreună cu ansamblul din care face parte nu mai au nicio speranță că situația se va remedia în viitorul apropiat, scrie spynews.ro.

Matilda Pascal-Cojocărița a ajuns la sapă de lemn! Interpreta a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că afacerile i-au stagnat, iar unele dintre ele au fost chiar închise, spre marea dezamăgire a vedetei. Aceasta nu se poate gândi decât la munca de zilier, venindu-i ideea tunsului de oi prin țară, doar pentur a mai strânge ceva rezerve.

”Suntem temrinați, nu avem aer și din punct de vedere artistic suntem uitați. S-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă sau să ne apucăm de tuns oile sau de măturat străzile, să putem să câștigăm un ban. Suntem legați de mâini și de picioare. Este foarte greu. Nu mai avem speranțe, parcă totul este o nebuloasă. Dacă mai ține un an pandemia, mai avem încă rezerve, dar dacă mai ține doi ani s-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă”, a dezvăluit Matilda Pascal-Cojocărița.

Autoritățile nu sunt de partea artiștilor

Deși mulți artiști se plâng de faptul că nu mai au bani pentru nu mai sunt evenimente, autoritățile nu au decis redeschiderea spectacolelor nici măcar la jumătate din capacitatea lor, fiind, totuși, vorba despre sursa de venit a multor oameni din țară.

Matilda Pascal-Cojocărița a ajuns la sapă de lemn! Matilda Pascal-Cojocărița nu este singura persoană publică ce se confruntă cu astfel de drame. Și Mihai Trăistariu s-a văzut nevoit să își vândă mai multe apartamente din Mamaia pentru a se putea descurca cu banii, rezervele obținute până acum nefiind nelimitate, așa cum cred majoritatea.

Cântărețul a întâmpinat numeroase probleme pe plan financiar, la fel ca mulți alți artiști. Artistul s-a plâns public în repetate rânduri de lipsa de venituri de lipsa banilor și de faptul că măsurile impuse de autorități nu îi permit să își ducă traiul așa cum obișnuia.

Liberii profesioniști au fost foarte afectați de pandemie. Mihai Trăistariu a făcut declarații uluitoare cu privire la domeniile în care s-au reprofilat artiștii și metodele pe care le-au găsit pentru a supraviețui. Aristul a precizat la Antena Stars că mulți prieteni de-ai săi au fost nevoiți să se angajeze fie în magazine, fie s-au mutat în zona rurală, fie au început să facă videochat.

O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei. S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat.”, a spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: