Redactia.ro
Home » Știri » Matthew McConaughey scrie Greenlights, o carte bazată pe aventurile sale care i-au schimbat viața

Matthew McConaughey scrie Greenlights, o carte bazată pe aventurile sale care i-au schimbat viața

GALERIE FOTO (2) Matthew McConaughey

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, Matthew McConaughey, a anunțat că în luna octombrie a acestui an va lansa cartea sa biografică, Greenlights. Actorul a precizat că această carte de memorii nu va fi una tradițională care să urmărească cursul cronologic al vieții sale.

Detalii despre carte au fost oferite chiar de actor pe conturile sale de socializare, dezvăluind că a decis să-și adune notele personale în urmă cu doi ani. Titlul creației sale este inspirat de ideea că toți putem prinde mai multe „lumini verzi” în viață.

Matthew McConaughey nu a vrut să scrie o carte obișnuită de celebrități

Cititorii vor descoperi o carte de aventuri trăite pe parcursul a 35 de ani. Editorul cărții a precizat că actorul din „Dallas Buyers Club” și „Interstellar” și-a scris cartea pe baza jurnalului ținut în fiecare deplasare a sa de la filmări sau privată.

„El a găsit nu numai povești, întrebări, adevăruri și afirmații, dar și o temă de încredere. De la a crește ca un copil dornic de aventuri într-o casă plină de dragoste din Texas, cu încălcări ale regulilor, până la călătoriile revelatoare în Australia, Peru și Mali, până la primele sale zile de la Hollywood și ascensiunea meteorică la faimă, McConaughey împărtășește modul în care experiențele sale de viață i-au insuflat importanța valorilor morale, puterea experiențelor noi și, după cum spune el, «fie îți schimbi realitatea, fie schimbi modul în care o vezi»”, au declarat reprezentanții editurii Crown.

Greenlights

Cartea este scrisă într-o notă comică, dar plină de învățăminte. Actorul pune într-o nouă lumină întâmplările care au luat-o razna în viața sa.

Matthew McConaughey este cunoscut pentru implicarea sa în activitatea socială și caritabilă. În perioada de izolare din timpul pandemiei, împreună cu soția sa a făcut multe donații către spitale și a ajutat căminele de bătrâni.

McConaughey nu este singura celebritate de la Hollywood care încearcă un nou mod de abordare biografică. Un exemplu recent este cartea actorului Jim Carrey – Memoirs and Misinformation –, scrisă împreună cu Dana Vachon. Poveștile din viața actorului sunt puse într-o lumină suprarealistă, într-un context de nuvela SF.

Aceste cărți biografice sunt un exemplu foarte bun despre cum literatura poate surprinde spiritul unei persoane. În cazul lui Jim Carrey, cartea prezintă problemele actorului de adaptare, seriozitatea lui în contrast cu rolurile foarte comice pentru care a devenit celebru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: