Redactia.ro
Home » Monden » Maurice, AȘA NU! Ce ținută purtată de celebrul jurat a atras toate privirile

Maurice, AȘA NU! Ce ținută purtată de celebrul jurat a atras toate privirile

GALERIE FOTO (2) Maurice, AȘA NU!

Maurice Munteanu, juratul de la emisiunea „Bravo, ai stil!” este un critic de modă foarte dur atunci când concurentele emisiunii se prezintă cu ținutele proprii, Bianca RUs, Cristina Șișcanu și Oana Radu fiind doar unele dintre vedetele criticate de designerul de modă. Cert este faptul că la un moment dat, Maurice a fost el însuși criticat.

Maurice, AȘA NU! Ce ținută purtată de celebrul jurat a atras toate privirile

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai duri critici de modă din România, acesta făcând parte din jurul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Cu câțiva ani în urmă, editorul de modă a fost suprins într-o ipostază total neobișnuită, devenind acum, ținta glumelor fetelor de la „Bravo, ai stil!”.

Invitat la un eveniment monden, Maurice a purtat haine de stradă bărbătești, jachetă, jeanși, încălțat cu pantofi de damă cu toc înalt. Mai mult, acesta avea și ojă neagră pe unghii. Poza surprinzătoare a fost făcută de paparazzi Cancan.ro, din timpul lansării magazinului Laurei Vărgălui și al lui Jacqueline Tudor.

Emisiunea „Bravo, ai stil-Celebrities!” este una dintre cele mai tensionate ediții ale emisiunii, având în vedere că mai multe prezențe feminine din showbiz-ul românesc se războiesc în modă. Andreea Tonciu a fost și ea una dintre vedetele criticate de Maurice, din cauza unei ținute care nu a avantajat-o.

Maurice Munteanu pe tocuri

Maurice Munteanu este îndrăgostit până peste cap

Editorul de modă Maurice Munteanu este din nou îndrăgostit. Acesta a vorbit în timpul unei emisiuni online pe care o realizează împreună cu Domnica Mărgescu, fashion directorul Elle, despre viața sa sentimentală. Totodată, acesta a fost cel care a spus că nu dă multe șanse propriei sale relații, deoarece este o iubire imposibilă. “Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!, vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a mai spus designerul, în timp ce colega sa era surprinsă de cele spuse de acesta.

La scurt timp, vedeta a schimbat subiectul și a povestit cum a ajuns la cam toate spitalele, de stat și particulare din Capitală, având foarte multe atacuri de panică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: