Redactia.ro
Home » Sport » Maurizio Sarri, out! Eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor l-a costat

Maurizio Sarri, out! Eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor l-a costat

juventus, Maurizio Sarri demis

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri a fost dat afară. Eliminarea din Liga Campionilor, dar și prestația echipei l-au nemulțumit pe președintele Andrea Agnelli.

Câștigarea titlului nu l-a salvat pe Maurizio Sarri. Juventus a fost eliminată din Liga Campionilor de Lyon, o echipă care în ultimele luni nu a mai jucat decât un meci amical. Sarri a dat vina pe arbitru pentru rezultatul de aseară. Înfrângerea lui Juve a fost greu digerată atât de jurnaliști cât și de președintele Andrea Agnelli.„Adieu, Maurizio!”, a fost titlul celor de la Corriere dello Sport. „Sarri riscă”, a scris Gazzetta dello Sport. „Sarri out!”, a titrat și Tuttosport.

Cine îl înlocuiește pe Maurizio Sarri

Se pare că pe lista italienilor ar fi mai multe nume. Visul lui Agnelli este Zinedine Zidan. Este însă puțin probabil ca francezul să accepte o ofertă. Un alt nume ar fi Simone Inzaghi, dar acesta este la Lazio. Nu este pentru prima dată când Inzaghi a fost dorit de Juventus. Și Massimiliano Allegri ar putea fi o alegere, însă acesta cere investiții la echipă. Un antrenor pe care Agnelli l-a dorit în trecut a fost și Luciano Spalletti, care acum este liber de contract. Antonio Conte, Andrea Pirlo sau Mauricio Pochettino sunt și ei pe lista italienilor.

Sarri demis după un an

Sarri a preluat-o pe Juventus în urmă cu un an. Atunci îl înlocuia pe Massimiliano Allegri. Suporterii ”Bătrânei Doamne” nu au fost de acord cu aducerea tehnicianului de la Chelsea, iar după anunțul clubului, pe internet au apărut o mulţime de ironii. Pescara, Arezzo, Avellino, Verona, Perugia, Grosseto, Alessandria, Sorrento şi Empoli sunt cluburile pregătite de tehnician în ultimii 15 ani.

“Conducătorii de elită nu iau decizii în baza unei singure partide. Eu nu aștept nimic de la club”, declara Maurizio Sarri, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: